Meeloopstage TODO: at nextfields. 5 December 2018
Vervuld

Creative Content Marketeer

Ben je creatief? Vind je het leuk om merken te helpen met het vertellen van hun verhaal? Dan is nextfields. op zoek naar jou!

Stagebegeleider

Hi! Ik ben Roel, en ik zal jouw stagebegeleider binnen nextfields. zijn. Je zit hier elke dag op ons prachtige kantoor, dus je zult veel feedback krijgen van iedereen. We zijn actief bezig met jouw groeiproces en zorgen ervoor dat je jouw leerdoelen behaalt!

Roel, Strategy Director

Veel merken hebben moeite met het vertellen van de juiste verhalen. Wij helpen ze hiermee. Als Creative Content Marketeer ben je bezig met het uitvoeren van een content strategie. Dat wil zeggen dat je content maakt volgens bepaalde formats en volgens een bepaalde kalender. Natuurlijk komt daar ook veel creativiteit en vrijheid bij kijken.

Wij zoeken een ambitieuze stagiair die goed is in:

 • Het schrijven van blogs & artikelen voor verschillende doelgroepen
 • Het uitkiezen van het juiste beeld, zowel fotografie als video
 • Zelfstandig werken, maar welke kan vasthouden aan een persoonlijk groeipad

Je bent helemaal een topper als je:

 • Ervaring hebt met Photoshop of Illustrator
 • Teksten schrijft die SEO-proof zijn
 • Niet bang bent om vragen te stellen

Het belangrijkste is je leergierigheid en enthousiasme. Over schrijven, editen en het werken met mensen. Daarnaast vinden we het leuk als je sociaal bent en graag in een divers team werkt. Als je kunt tafelvoetballen vinden we dat ook een grote plus.

De start en duur van je stage is in overleg. Zo weten we zeker dat jij op het juiste moment kunt beginnen

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  We starten de week met een teammeeting waarbij we de voortgang van alle projecten bespreken. Zo weet je wat er op de planning staan en waar we aan gaan werken deze week. Daarna gaan we aan het werk!

 2. 2

  Dinsdag

  Je werkt aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Vaak aan meerdere projecten op 1 dag. Het kan zijn dat je een bepaalde dag een deadline hebt of iets moet opleveren, dan werk je die week meer aan dat project.

 3. 3

  Woensdag

  Naast Content Marketing projecten is er ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Heb je plannen of wil je graag iets leren? Dat kan. Bij ons is er ruimte voor je eigen projecten.

 4. 4

  Donderdag

  We geloven in zelfstandig werken. Je bent dus vrij om je eigen planning te maken, en te werken aan de dingen op de momenten die jij wilt. Vind je het fijn om meer structuur te hebben? Geen probleem, dan zorgen we dat je een wat vaster schema hebt om aan vast te houden.

 5. 5

  Vrijdag

  Vrijdag is de leukste dag van de week. Nog even knallen om de week goed af te sluiten, afgewisseld met net iets teveel potjes tafelvoetbal. En een goede lunch. We sluiten de week vaak af met een borrel. Niet verplicht, wel gezellig!

Over nextfields.

nextfields. is een jong bedrijf dat bedrijven helpt met digitale strategie, digitale content en digital performance. Zoals je misschien wel hebt gemerkt hebben veel bedrijven moeite met digitaal zichtbaar zijn en digitaal presteren. Dus daar helpen we ze mee. Dit doen we niet met saaie documenten of vage verhalen. We doen het liever met slim, concreet advies of door gewoon onze handen uit de mouwen te steken. En met een flinke dosis humor.

nextfields. werkt voor klanten als: Talpa, Oger, de Rijksoverheid, Multicopy, Scoupy en Florius.

Bij nextfields. werken we in een kleine, maar hechte groep. Toch denken we groot. Dat betekent dat iedereen die bij ons werkt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid heeft. Daardoor is er altijd ruimte voor je eigen plannen en ideeën.

 • Start: February 2019

  Deadline: 16-01-2019

 • € 325 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij nextfields. worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

nextfields. is hét no-nonsense bureau dat bedrijven helpt met de volgende stap in digitale strategie, content & performance.

Meer over nextfields.

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.