Geplaatst op 11 november 2019 (Verloopt over 168 dagen)
Vervuld

UX, Visual Design & Web Development

Hou jij ervan om complexe dingen met UX begrijpelijk te maken? Ontwerp je graag mooie websites? Dan is Nextfields op zoek naar jou!

Begeleider

Hi! Ik ben Roel, jouw stagebegeleider binnen Nextfields. Je zit hier elke dag op ons prachtige kantoor, dus je zult veel feedback krijgen van iedereen. We zijn actief bezig met jouw groeiproces en zorgen ervoor dat je jouw leerdoelen behaalt!

Tijdens deze stage zoeken we een ambitieuze stagiair die bezig gaat zijn met UX, Visual Design en Web Development. Je werkt op het raakvlak van UX, grafisch ontwerp development. Dat betekent dat je een design richting om kunt zetten naar een aantrekkelijke webpagina, die ook nog eens gebouwd kan worden. Hierdoor leer je anders kijken naar het UX en design, omdat je ook nog bezig bent met de implementatie. Kortom, een uitdagende opdracht!

Het belangrijkste is je leergierigheid en enthousiasme. Over UX & Design. Daarnaast vinden we het leuk als je sociaal bent en graag in een divers team werkt. Als je kunt tafelvoetballen vinden we dat ook een grote plus.

Must have skills:

 • Adobe Suite / Sketch
 • HTML / CSS

Nice to have skills:

 • Invision / Principal / Marvel App
 • Wordpress
 • PHP / Java

De start en duur van je stage is in overleg. Zo weten we zeker dat jij op het juiste moment kunt beginnen!

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  We starten de week met een teammeeting waarbij we de voortgang van alle projecten bespreken. Zo weet je wat er op de planning staan en waar we aan gaan werken deze week. Daarna gaan we aan het werk!

 2. 2

  Dinsdag

  Je werkt aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Vaak aan meerdere projecten op 1 dag. Het kan zijn dat je een bepaalde dag een deadline hebt of iets moet opleveren, dan werk je die week meer aan dat project.

 3. 3

  Woensdag

  Naast de UX projecten is er ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Heb je plannen of wil je graag iets leren? Dat kan. Bij ons is er ruimte voor je eigen projecten.

 4. 4

  Donderdag

  We geloven in zelfstandig werken. Je bent dus vrij om je eigen planning te maken, en te werken aan de dingen op de momenten die jij wilt. Vind je het fijn om meer structuur te hebben? Geen probleem, dan zorgen we dat je een wat vaster schema hebt om aan vast te houden.

 5. 5

  Vrijdag

  Vrijdag is de leukste dag van de week. Nog even knallen om de week goed af te sluiten, afgewisseld met net iets teveel potjes tafelvoetbal. En een goede lunch. We sluiten de week vaak af met een borrel. Niet verplicht, wel gezellig!

Over nextfields.

Nextfields is een jong bedrijf dat bedrijven helpt met digitale strategie, digitale content en digital performance. Zoals je misschien wel hebt gemerkt hebben veel bedrijven moeite met digitaal zichtbaar zijn en digitaal presteren. Dus daar helpen we ze mee. Dit doen we niet met saaie documenten of vage verhalen. We doen het liever met slim, concreet advies of door gewoon onze handen uit de mouwen te steken. En met een flinke dosis humor.

Nextfields werkt voor klanten als: Ajax, Talpa, NS, de Rijksoverheid, Multicopy, Scoupy en Florius.

Bij Nextfields werken we in een kleine, maar hechte groep. Toch denken we groot. Dat betekent dat iedereen die bij ons werkt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid heeft. Daardoor is er altijd ruimte voor je eigen plannen en ideeën.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  september 2020

 • Vergoeding

  € 300 p/m

 • Contact

  auke@nextfields.com

Werken bij Nextfields

Nextfields is hét no-nonsense bureau dat bedrijven helpt met de volgende stap in digitale strategie, content & performance.

Meer over Nextfields nextfields.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.