Geplaatst op 18 januari 2018 (Verloopt over 1063 dagen)
Vervuld

Marketing

Zie jij jezelf later werken als marketeer? Wil je ervaring op doen in een snelgroeiende start-up? Ben je helemaal weg van food en wil je je enthousiasme graag inzetten om in korte tijd veel te leren? Dan zoeken wij jou!

Begeleider

Samen gaan wij er voor zorgen dat Nederland No Fairytales leert kennen. Help je mee?

Voor een periode van 5/6 maanden (exacte data in overleg) kom jij het team en het merk van No Fairytales versterken met je commerciële superkrachten. Samen met de marketingmanager van No Fairytales bedenk je concepten voor de social-mediakanalen en de website. Vervolgens werk jij deze uit. Ook denk je mee aan de offline visuele uitingen van No Fairytales. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met fotobewerking en video’s maken. Je zit vol energie, maar hebt ook de rust om prioriteiten te stellen en de voortgang van je taken te bewaken. Iedere dag is anders! Naast je creatieve oog vind je het leuk om te helpen bij operationele taken. Start-upswise zullen er een hoop verschillende taken en verantwoordelijkheden bij je komen te liggen. Je bent daarom van grote waarde in ons kleine team. Dat je van afwisseling houdt is een absolute must.

- Assisteren social media management

- Meedenken Facebook advertenties

- Video productie

- Fotobewerking

- Operationele taken behorende bij een start-up

- Pop-ups organiseren en uitvoeren

Waar de naam No Fairytales vandaan komt? Bernadette: “Ik verkoop geen sprookjes, mijn producten zijn eerlijk en transparant. What you see, is what you get. Zo zit ik zelf ook in elkaar. Twee jaar geleden plofte ik na een lange dag werken op de bank om het acht uur journaal op TV te bekijken. Bij de aansluitende reclames zag ik een recente food ‘innovatie’: de pizza burger. Ik besloot dat het tijd was voor mij om iets te gaan doen. De dag erop heb ik mijn toenmalige baan opgezegd en ben mijn eigen food startup begonnen met als doel om een bijdrage te leveren aan de duurzame bestrijding van obesitas. Door meer groenten te verwerken in producten kunnen we mensen meer groenten laten eten. Inmiddels is het een groot succes. De grote retailers zijn enthousiast en er is zelfs internationaal interesse. We liggen momenteel in het koelvers schap van Albert Heijn, Deen, Jumbo en Spar! Daarnaast ben ik gesprek met grote sandwich ketens en zijn we in het B2B kanaal verkrijgbaar. Het moment is dan nu ook aangebroken om ons team te versterken met een visuele creatieveling. Samen met de founder en marketing manager ga je een marketingcommunicatie project uitvoeren vanuit ons kantoor bij B.Amsterdam in Amsterdam nieuw-west.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Business

 • Start stageperiode

  februari 2018

 • Vergoeding

  € 50 p/m

 • Contact

  contact@nofairytales.nl

Werken bij No Fairytales

Wij zijn een jonge food-startup met de missie groente-rijke producten in de markt te zetten. Met onze wortel, bieten en boerenkool tortilla zijn wij te koop bij Albert Heijn, Deen, Jumbo en Spar in het koelvers schap.

Meer over No Fairytales nofairytales.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.