Geplaatst op 14 februari 2018 (Verloopt over 1178 dagen)
Vervuld

UX/Visueel Design

Bij NoProtocol maken we van creatieve ideeën geweldige online ervaringen. Denk aan websites, apps en zelfs chatbots en 360 video omgevingen.

Bij onze projecten staat een optimale user experience centraal, daarom spelen onze designers een belangrijke rol in het project. Als designer werk je bij NoProtocol aan research, UX ontwerpen en de visuele uitwerking daarvan. Je werkt nauw samen met de Project Manager, onze vaste designers en het development team.

We zijn op zoek naar stagiair, dat wil zeggen dat werkervaring niet nodig is. Het is in deze functie fijn als je zowel kan wireframen als visueel kan ontwerpen. Vanzelfsprekend is ervaring met designsoftware (Sketch) ook van belang. Je draait vanaf de start mee op projecten, daarom verwachten we zelfstandigheid, een stevige aanpakkers mentaliteit en een professionele werkhouding.

Wij bieden jou uitdagende projecten voor bekende merken, genoeg leer- en groeimogelijkheden en een leuke stagevergoeding.

Kort samengevat, je:

* doet een opleiding op het gebied van (UX) design

* wil graag praktijkervaring opdoen bij een bureau

* bent handig met designsoftware als (Sketch)

* bent positief, leergierig, zelfstandig en verantwoordelijk

* bent woonachtig in de regio Amsterdam

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  jesse@noprotocol.nl

Werken bij NoProtocol

Bij NoProtocol transformeren we fantastische ideeën naar digital experiences. In nauwe samenwerking met onze creatieve opdrachtgevers, waaronder reclame- en mediabureaus, verzorgen we de digitale productie van sites, apps, banners en animaties. Wij geloven dat het mooiste resultaat wordt bereikt als idee, design en techniek hand in hand gaan. In alle fases van het project. Soms zijn ideeën al helemaal vertaald in een visueel ontwerp, soms stappen we eerder in en denken vanuit het concept mee over UX en techniek.

Meer over NoProtocol noprotocol.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.