Meeloopstage TODO: at Noterik 9 January 2019
Vervuld

Commerciële economie

We hebben een vacature voor een stagiair die ons commerciële team wil ondersteunen bij het verder in de markt zetten van onze innovatieve tool www.qandr.eu). Houd jij van een uitdaging en ben je all-round ingesteld? Dan hebben wij een plek voor je!

Stagebegeleider

Wij zitten in Amsterdam centrum, in een mooi oud pand op de Prins Hendrikkade. Op loopafstand van Amsterdam CS en Waterlooplein. Wij bieden gevarieerd werk voor echte projecten, met korte doorlooptijden en een informele sfeer.

Rutger Rozendal, Directeur

Je volgt een HBO opleiding in commerciële economie, marketing, communicatie of iets vergelijkbaars.

Je vindt het spannend om een kwalitatief hoogwaardige innovatie optimaal in de markt te zetten. Je hebt oog voor de wensen en behoeften van potentiële klanten en snapt hoe je onze marketing daar het beste op kan afstemmen.

Je ondersteunt ons commerciële team en denkt proactief mee over de juiste verkoop- en marktbenadering. Daarbij zijn de lijnen kort en krijg je de ruimte om een rol te spelen in het hele salestraject. Je helpt met het in kaart brengen van marktsegmenten, beschrijven van relevante use-cases, en het identificeren en benaderen van organisaties en besluitvormers.

Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden waaronder in het Engels, schuwt nieuwe situaties niet en hebt een resultaatgerichte werkhouding.

Zowel een interim- als afstudeerstage behoren tot de mogelijkheden.

Flexibele tijden en duur

Wij hebben regelmatig behoefte aan stagiairs, meld je gerust als je andere tijden en duur zou willen.

  • Start: February 2019

    Deadline: 25-01-2019

  • € 250 p/m

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij Noterik

Lees ervaringen van mede-studenten.

UX-design

UX Design stage bij Noterik

Tijdens mijn stage bij Noterik heb ik veel geleerd. Zo heb ik mee kunnen werken aan een project waarin ik een herontwerp heb gemaakt voor een quiz game. Dit was voor mij weer wat anders dan interfaces van apps en websites ontwerpen. De sfeer binnen het bedrijf is prettig. Ik kan altijd vragen st ...

Lees verder

UX-design

UX stage bij Noterik

Noterik is een klein innovatief bedrijf in Amsterdam. De lijnen zijn kort waardoor begeleiding nooit ver weg is en soepel wordt omgegaan met eigen manieren van werken. Mooi oud pand in het centrum van Amsterdam, was vroeger een scheepvaartschool. Tijdens een hele hete zomer (35+ graden Celsius! ) ...

Lees verder

Noterik is an Amsterdam based company specialised in the development of Multiscreen applications. We transform smartphones into remotes and central screens into visualisations controlled by an audience.

Meer over Noterik

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.