Geplaatst op 9 januari 2019 (Verloopt over 654 dagen)
Vervuld

Commerciële economie

We hebben een vacature voor een stagiair die ons commerciële team wil ondersteunen bij het verder in de markt zetten van onze innovatieve tool www.qandr.eu). Houd jij van een uitdaging en ben je all-round ingesteld? Dan hebben wij een plek voor je!

Begeleider

Wij zitten in Amsterdam centrum, in een mooi oud pand op de Prins Hendrikkade. Op loopafstand van Amsterdam CS en Waterlooplein. Wij bieden gevarieerd werk voor echte projecten, met korte doorlooptijden en een informele sfeer.

Rutger Rozendal, Directeur

Je volgt een HBO opleiding in commerciële economie, marketing, communicatie of iets vergelijkbaars.

Je vindt het spannend om een kwalitatief hoogwaardige innovatie optimaal in de markt te zetten. Je hebt oog voor de wensen en behoeften van potentiële klanten en snapt hoe je onze marketing daar het beste op kan afstemmen.

Je ondersteunt ons commerciële team en denkt proactief mee over de juiste verkoop- en marktbenadering. Daarbij zijn de lijnen kort en krijg je de ruimte om een rol te spelen in het hele salestraject. Je helpt met het in kaart brengen van marktsegmenten, beschrijven van relevante use-cases, en het identificeren en benaderen van organisaties en besluitvormers.

Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden waaronder in het Engels, schuwt nieuwe situaties niet en hebt een resultaatgerichte werkhouding.

Zowel een interim- als afstudeerstage behoren tot de mogelijkheden.

Flexibele tijden en duur

Wij hebben regelmatig behoefte aan stagiairs, meld je gerust als je andere tijden en duur zou willen.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Business

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  jobs@noterik.nl

Werken bij Noterik

Noterik is an Amsterdam based company specialised in the development of Multiscreen applications. We transform smartphones into remotes and central screens into visualisations controlled by an audience.

Meer over Noterik noterik.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.