Geplaatst op 12 december 2018 (Verloopt over 735 dagen)
Vervuld

UX-design

We hebben een vacature voor een stagiair die ons wil meehelpen bij het ontwerpen van multiscreen-applicaties zoals www.qandr.eu en www.mupop.net, zodat ze er mooi uitzien en goed en intuïtief werken.

Begeleider

Wij zitten in Amsterdam centrum, in een mooi oud pand op de Prins Hendrikkade. Op loopafstand van Amsterdam CS en Waterlooplein. Wij bieden gevarieerd werk voor echte projecten, met korte doorlooptijden en een informele sfeer.

Je volgt een HBO of universitaire opleiding Communication en Multimedia Design (CMD) of vergelijkbaar

Je hebt belangstelling voor het ontwerpen van webapplicaties

Je hebt aanleg voor grafisch ontwerp en user experience design, en een goede neus voor war een applicatie er goed laat uitzien en werken

Je kunt goed overweg met Adobe Photoshop, Illustrator, Sketch en soortgelijke tools, zodat je snel wireframes en mockups van je ontwerpen kunt maken

Kennis van of vaardigheid met het implementeren van je ontwerpen (HTML5/CSS/Javascript) is meegenomen maar zeker niet noodzakelijk.

Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden waaronder in het Engels, en hebt een resultaatgerichte werkhouding

Zowel een interim- als afstudeerstage behoren tot de mogelijkheden.

Wij hebben de afgelopen twee jaar al zes andere CMD studenten gehad. Elke student is anders maar we kunnen van elke stage zeggen dat er een goede balans gevonden wordt tussen hetgeen een student wil leren en de toegevoegde waarde die een stagiair kan hebben voor het bedrijf.

Flexibele tijden en duur

Wij hebben regelmatig behoefte aan stagiairs, meld je gerust als je andere tijden en duur zou willen.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  jobs@noterik.nl

Werken bij Noterik

Noterik is an Amsterdam based company specialised in the development of Multiscreen applications. We transform smartphones into remotes and central screens into visualisations controlled by an audience.

Meer over Noterik noterik.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.