Geplaatst op 5 oktober 2017 (Verloopt over 1072 dagen)
Vervuld

Allround designer

We gaan keihard bij Triggi. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Vooral veel moois maken. En ondertussen leer je hoe het er in de tech startup wereld aan toegaat.

Begeleider

🐈

De design afdeling (Patrick momenteel) kan wel wat hulp gebruiken. We zijn met Triggi hele mooie dingen aan het doen. En staat op het punt om groot te worden.

En daarom zoeken we iemand met gevoel voor esthetiek. Gevoel voor mens en techniek. Iemand die oog voor de detail heeft en van typografie houdt. En als diegene ook nog eens alle sneltoetsen en handige apps op z'n Mac kent, is het helemaal mooi.

Je moet Sketch en Adobe CC hebben geïnstalleerd. Daar al heel veel van weten, en vooral nog meer van wil leren.

We bieden je een werkplek met 27" cinema display, uitzicht van 5 hoog op de Arena, onbeperkt koekjes en een team dat de toekomst aan het bouwen is.

Je zult meewerken aan het design van de Triggi app. Maar ook aan de site, social media uitingen en andere marketing zaken die nodig zijn. Je gaat je nooit vervelen in ieder geval.

Ik hoor graag van je.

Werken bij Olisto

Olisto is bezig om dé app te worden om alle slimme apparaten, apps en webdiensten in en om het huis met elkaar te verbinden en slimmer samen te laten werken. The Internet of Things is coming, and we are building on that.

Meer over Olisto olisto.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.