Osudio Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Osudio? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

Osudio helpt bedrijven om te slagen in de altijd veranderende wereld van e-business, door het vertalen van complexe e-business requirements naar gebruiksvriendelijke online omgevingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring, expertise op het gebied van master data management, e-commerce, experience & engagement en met 7 kantoren verspreid over 5 landen, mag Osudio zich met recht een van Europa’s grootste e-business specialisten noemen.

Osudio zorgt ervoor dat klanten via elk kanaal een consistente, prettige koopbeleving ervaren en een sterke merkbinding krijgen. Hiervoor leveren we geavanceerde omnichannel-oplossingen op het gebied van data management, e-commerce en customer experience. Door onze expertise op het gebied van product information management (PIM) bouwen wij de juiste fundamenten voor een omnichannel aanwezigheid inclusief print.

Wij leveren diensten aan nationale en internationale B2B en B2C organisaties zoals Danone, Gamma, Kruidvat, Karwei, Beter Bed, KLM, Shimano, RTL NL, Bruna, HansGrohe, Dansk Supermarkt en Galeria INNO.

osudio.com
 • Amsterdam

  De Ruijterkade 6h

  1013 AA Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.