Over Fresh Heroes

Wij zijn Fresh Heroes, een kleine startup vol blije nerds en met maar één missie: de creatieve studenten van de toekomst aan de juiste praktijkervaring helpen. Wat we doen? Wij bieden een platform waar stageplekken, bijbanen, startersbanen, opdrachten en inhousedagen worden aangeboden. Wij helpen talentvolle creatievelingen aan hun droombaan. Waar de opleiding voor een goede basis en het papiertje zorgt, is Fresh Heroes er voor de ervaring.

Je kunt in deze wereld niet vroeg genoeg beginnen met het maken van meters. We hebben dit in levende lijve ondervonden, en bevinden ons nu in de bevoorrechte positie om hier iets aan te doen.

Het talent centraal

Hoe we dat doen? Door de creatieve talent tussen de opleiding, bedrijven en begeleiders centraal te zetten. Om te beginnen met onze stage- en vacaturebank speciaal voor studenten en net afgestudeerden (talenten), waar vacatures dankzij de persoonlijke berichten van stagebegeleiders én het weekoverzicht al iets beter inzicht geven over waar je terecht gaat komen. En dankzij ervaringen van eerdere talenten is snel te zien of de beloftes die in een vacature staan worden waargemaakt. Daarnaast organiseren we events waarbij studenten verschillende bedrijven langsgaan om te proeven hoe het er in ‘real life’ aan toe gaat.

Bekijk hier onze tarieven

Just getting started

We zijn nog maar net begonnen, maar we barsten van de nieuwe ideeën. We hopen deze in de toekomst dan ook nog vaker met jullie te kunnen delen. Wat we nu van jullie vragen? Een bijdrage, in de vorm van een geschreven ervaring na elke stageperiode. Elke ervaring maakt het platform na een stageperiode, werkervaring of opdracht iets transparanter. Zo houden we de kwaliteit van aangeboden stages, vacatures en opdrachten hoog, en kunnen we voor elke lichting geniale talenten íets meer betekenen.

 • Digital Agency

  Ik werk graag met de allerbeste studenten. Doordat ik nu een profiel kan opbouwen op Fresh Heroes, kunnen toekomstige studenten dat ook lezen.

  Peter Peerdeman, CTO
 • Student

  Alle HBO-studenten moeten stage lopen, maar velen weten niet goed waar ze stagebedrijven vinden. Ik denk dat Fresh Heroes hier een verandering in kan brengen. Voor studenten is dit een goede basis om op zoek te gaan naar een stage.

  Folkert-Jan van der Pol , Communication and Multimedia Design (CMD)
 • Digital Agency

  Wat een heerlijk fris platform om die lege stoel op HQ te vullen. Leuke stijl waarin in de dofheid van een vacature goed tot z’n recht komt. En snel ook. Wij hadden in een paar dagen al een frisse kandidaat over de vloer. Inmiddels loopt de stageperiode af, dus ik moet nodig weer de vacature activeren.

  Patrick Loonstra, Designer
 • Student

  Ik wist goed wat ik wilde; een kleine start-up uit Amsterdam waar mijn werkzaamheden écht nut hebben. Via Fresh Heroes heb ik heel eenvoudig mijn stagebedrijf gevonden voor mijn stage van vijf maanden.

  Maaike Hek, Communication and Multimedia Design (CMD)
 • Student

  Bij Fresh Heroes heb ik een fijn overzicht gevonden van stagebedrijven die mij interesseerde. Zo ben ik vervolgens snel in contact gekomen met een bedrijf die goed bij mij past. Het was lastig een bedrijf te vinden voor een stage van 10 weken, maar Fresh Heroes heeft mij dit een stuk makkelijker gemaakt.

  Bart van Dongen, Communication and Multimedia Design (CMD)

Wil je een nieuw achtergrondpatroontje insturen of heb je vragen over Fresh Heroes? Laat het ons op social media of via een mailtje weten.

info@freshheroes.com
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.