Oxyma

    f
  • Type bedrijf

    Groot (150 - 500)

Kom jij werken bij het bureau van een nieuwe generatie? Onze klanten zoeken partners die hen ondersteunen bij hun zoektocht naar innovatie en transformatie. We geloven dat we deze vragen beter kunnen beantwoorden dan anderen, vanwege ons DNA.

Creatieven en techneuten werken samen om het onmogelijke te bedenken en het optimale te presteren. We zijn dan ook op zoek naar ambitieuze collega’s die graag doelen bereiken. Samen met je team ga jij voor de hoofdprijs! Iedere keer opnieuw. Je bent ondernemend, ontdekt graag nieuwe terreinen, overtuigend en hebt passie voor wat je doet en hoe je het doet. Je bent in voor een uitdaging en toe aan verandering! Voldoe jij aan dit profiel? Dan pas je perfect bij Oxyma! En wij geloven dat Oxyma fantastisch is vanwege onze mensen, cultuur, persoonlijke benadering en niet te vergeten onze ambitie.

Tijd om te ontspannen
Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om tijd te hebben voor andere toffe dingen. Zoals samen iets drinken tijdens de vrijdagmiddag borrel, events bijwonen en 1x per jaar gaan we met de hele club op company incentive! Ga je mee?

Werk- privé balans
We streven ernaar om een optimale balans tussen werk en privé te bereiken. Wij doen niet moeilijk over parttime werken, bieden flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om extra vrije dagen te kopen. Oxyma biedt een goed salaris en een concurrerend arbeidsvoorwaarden pakket. Afhankelijk van je positie binnen de organisatie, kun je ook in aanmerking komen voor een leaseauto of mobiliteitsbudget.

Werken bij Oxyma
Werken bij Oxyma, betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s die werken op het snijvlak van (direct) marketing en IT met passie voor hun vak. Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Een werkgever waarbij jij het verschil kunt maken en die oog heeft voor persoonlijke ontwikkeling. Onze missie is om authentieke, blije, toegewijde en succesvolle werknemers samen te brengen en verder te ontwikkelen.

Samen het onmogelijke mogelijk maken voor onze klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken! Dat wil jij toch ook?

oxyma.nl
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.