Geplaatst op 16 januari 2018 (Verloopt over 967 dagen)
Vervuld

Event Management

Ben jij een held in Event Management en heb jij geniale ideeën over hoe we zo veel mogelijk mensen bij onze missie kunnen betrekken?

Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld en gevestigd op de Le Mairekade in Amsterdam. Onze missie is om ‘s werelds wateren plasticvrij te maken. Dat doen wij door met zoveel mogelijk mensen plastic te vissen en op lokaal niveau economische waarde van plastic afval te creëren. Jaarlijks vissen we tienduizenden PET flessen en een paar ton aan overig afval uit de Amsterdamse Grachten. Van het opgeviste plastic bouwen wij design sloepen waar we weer meer plastic mee opvissen. En binnenkort lanceren we Plastic Whale Circular Furniture, hoogwaardig kantoormeubilair gemaakt van Amsterdams Grachtenplastic.

Het Plastic Whale team bestaat inmiddels alweer uit 8 mensen. En met de groei van onze plastic visactiviteiten en alle spannende projecten waar we mee bezig zijn, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Daarom zoeken we per 1 februari een enthousiaste eventmanagement stagiair(e) die ons team komt versterken. Affiniteit met het onderwerp plastic soep of duurzaamheid is een vereiste.

Wie ben je?

Je bent enthousiast, assertief en betrokken. Als er iets geregeld moet worden, ben jij de eerste die zich meldt. Je werkt gestructureerd, bent communicatief sterk en laat je niet gauw uit het veld slaan. Je hebt een rijbewijs, en natuurlijk niet te vergeten een zwemdiploma.

Wat ga je doen?

Als stagiair eventmanagement help je bij de productie van onze Bedrijfsvissen en Publieke evenementen. Je zult je met name bezighouden met het maken van draaiboeken, planningen en boekingen. Je hebt veel contact met klanten en er is ruimte voor ontwikkelen van eigen ideeën. Daarnaast ben je regelmatig op het water te vinden om onze evenementen te coördineren. Door de vele ontwikkelingen is geen dag hetzelfde en kun je in een korte tijd veel leren.

We bieden een stage van minimaal 5 maanden, 40 uur per week, met een marktconforme stagevergoeding. Startdatum is bij voorkeur 1 februari 2018. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar eva@plasticwhale.com t.a.v. Eva de Jong.

 • Type vacature

  Afstudeerstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  februari 2018

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  eva@plasticwhale.com

Werken bij Plastic Whale

Werken bij de leukste Social Enterprise van Amsterdam? Bij Plastic Whale houden we niet van praten over het plasticprobleem, we werken liever aan een oplossing voor plasticvrije wateren! We vissen met duizenden mensen per jaar plastic uit de water in Amsterdam en Rotterdam en maken daar niet alleen onze boten, maar binnenkort ook Circular Furniture van. Hierdoor kunnen we onze missie ook over de landsgrenzen gaan vervullen...

Meer over Plastic Whale plasticwhale.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.