Poort80 Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Poort80? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Poort80 is een full service internetbureau. Onze kracht ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van webapplicaties.

Wij ontwikkelen e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie hebben wij expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, seo en online marketing. Onze manier van werken is direct en doelmatig; we denken zowel strategisch als praktisch met u mee en komen snel met effectieve oplossingen.

Bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengen met klanten, dat is wat Poort80 doet. Dit gebeurt via internet, mobiel en andere kanalen. Rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. Poort80 is certified Umbraco-partner. Het content-management-systeem (CMS) van Umbraco is gebaseerd op Microsoft’s ASP.Net technologie. Onze developers zijn officieel door Umbraco gecertificeerd en zijn daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als het gaat om oplossingen voor hosting, levert Poort80 maatwerk. Een hoge mate van beschikbaarheid, uitstekende beveiliging en snelheid zijn daarbij gegarandeerd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bieden van betrouwbare toepassingen en oplossingen voor het hosten van webapplicaties. Op elke schaal en niveau. Daar waar snelheid een belangrijke rol speelt, realiseren wij betere conversies. Hosting en het daarbij voortdurend verbeteren van de laadsnelheid, is essentieel om een succesvolle webapplicatie te verkrijgen.

dutchdigitalagencies.com
 • Amsterdam

  Pedro de Medinalaan 27

  1086 PX Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.