Geplaatst op 22 september 2017 (Verloopt over 1122 dagen)
Vervuld

Growth Hacker new product

Een nieuw escape room concept is bijna klaar qua ontwikkeling. Hoe brengen we dat aan de man? Samen maken we een plan en dat voeren we uit. Een uitdagend project met veel vrijheid en verantwoordelijkheid -> Leren door te doen!

Begeleider

Super dat je de stage checkt! Ik zit vol energie om hiermee aan de slag te gaan, ik hoop jij ook! Als je nog vragen hebt, laat het vooral weten! Bellen, appen, mailen, mag allemaal :) 06 28 08 77 58

Op dit moment is het bedrijf aan het groeien en volop in ontwikkeling. Nu is er nog geen vast personeel in dienst, dat gaat projectmatig. Maar daar komt verandering in. We zijn op zoek naar vast personeel en hebben binnenkort ons eigen kantoor. 

Dat betekent voor jou dat we aan het begin met z'n tweeën zijn, waarbij je gelijk veel eigen ruimte krijgt om nieuwe dingen te leren en proberen. 

Ik verwacht dat je een creative aanpakker bent en dat je leergierig bent. Je krijgt de mogelijkheid om veel uit te proberen om het nieuwe concept te laten groeien. Samen gaan we ontdekken wat wel en niet werkt.

Ook mag je, als je dat leuk vind, mee denken met nieuwe escape room puzzels en concepten en zullen we nieuwe inspiratie op doen. -> veel escape room (games) spelen! 

Ik vind het belangrijk dat je je weg kunt vinden op de computer en techniek niet schuwt. Het liefste heb je al vaker escape rooms gespeeld en ben je gek op puzzelen, want je mag alle nieuwe puzzels uittesten!

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Leren

 2. 2

  Dinsdag

  Proberen

 3. 3

  Woensdag

  Evalueren

 4. 4

  Donderdag

  Leren

 5. 5

  Vrijdag

  ... en zo door!

De stageperiode en vergoeding is in overleg en redelijkheid. Ik ben flexibel.


De startup is overigens in Maart 2 jaar oud, sinds September enorm in de groei, met nu ongeveer 6 mensen projectmatig in dienst

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Growth

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 350 p/m

 • Contact

  info@popup-escape.nl

Werken bij popup-escape

Nieuw, snelgroeiende startup die gepersonaliseerde escape rooms op locatie maakt. Met veel creativiteit en plezier werken we altijd aan nieuwe puzzels, concepten en unieke escape room ervaringen

Meer over popup-escape popup-escape.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Delfgauw

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.