Public Cinema

  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

Public Cinema is visueel partner van bedrijven en organisaties. Wij maken de vertaalslag tussen complexe inhoudelijke onderwerpen en creatieve visualisatie.

Wij ontwerpen en ontwikkelen creatieve visuele communicatiemiddelen vanuit uitgebreide kennis over maatschappelijke vraagstukken en een sterk analytisch vermogen. De profielen van onze teamleden zijn een spiegel van onze aanpak: analytisch én creatief én maatschappelijk betrokken. Bij Public Cinema werken academisch geschoolde professionals met bijvoorbeeld een bestuurskundige, bedrijfskundige en journalistieke achtergrond, samen met vormgevers, ontwerpers en beeldmakers. Zo maken en ontwerpen we (volledig in-house) films, animatiefilm, infographics, illustraties, websites etc. Maar ook bv. campagnes en multimediale onderwijsmaterialen.

Dit doen we vanuit onze ijzeren wet: impact = inhoud x vorm x bereik. Je hebt immers pas écht impact als je een inhoudelijk sterk verhaal vertelt met een vorm die aanspreekt en een effectieve (on- en offline) aanpak om je doelgroep te bereiken. Op die manier hebben we de afgelopen 7 jaar met mooie resultaten ruim 700 projecten voor 125 verschillende opdrachtgevers afgerond.

Wij maken o.a. de volgende creatieve visuele media:
- film
- animatiefilms
- infographics
- grafisch ontwerp en illustraties
- websites.

Daarnaast combineren we deze visuele creatieve media in:
- campagnes
- congrescommunicatie
- veranderingstrajecten
- e-learning
- multimediaal leren.

public-cinema.com
 • Amsterdam

  Burgemeester de Vlugtlaan 125

  1063 BJ Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.