Rain(a)Way

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Door klimaatverandering wordt hevige regenval dagelijkse realiteit. Rain(a)Way ziet regen niet als een probleem maar als kwaliteit! Met slim ontwerp van waterdoorlatende tegels laten we mensen weer verlangen naar regen. We zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen voor ieder watervraagstuk in de stad. Zodat we onze Nederlandse steden leefbaar en klimaatbestendig houden.

Rain(a)Way wil inspiratie bieden voor een andere houding en kijk op water. We laten ons inspireren door opvattingen over water uit de hele wereld, van Japan tot Afrika. Het gebruiken van de natuurlijke cyclus, de puurheid transparantie waarmee ze in andere landen met water werken, willen we naar Nederland halen. Ook houden we u via onze social media op de hoogte van allerlei bruisende, nieuwe opvattingen over regenwater.

Vernieuwen, verfrissen en innoveren ligt aan de basis van Rain(a)Way. We vragen ons constant af hoe je zó kan ontwerpen dat je wel aan de norm voldoet, maar toch innovatief kan werken. Door constant te zoeken naar alternatieven, laat Rain(a)Way een frisse wind door de stad waaien. Dat doen we met kritische mensen, die anders durven te denken. In een snel veranderende maatschappij, biedt Rain(a)Way nieuwe materialen en concepten voor een klimaatbestendige stad.

rainaway.nl
 • Eindhoven

  Hurksestraat 19

  5652AH Eindhoven

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.