RDC

    f
  • Type bedrijf

    Groot (150 - 500)

RDC is een ICT bedrijf binnen de automotive branche die unieke en complete data oplossingen zelf bouwt voor onze klanten. Microsoft gold partner en waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken.

RDC richt zich al ruim 50 jaar op het ondersteunen van de primaire processen bij bedrijven in de automotive sector; dealerholdings, universele garages, leasemaatschappijen, importeurs, fabrikanten, bergers en autotransporteurs. Hiervoor leveren we dataservices en webapplicaties. Waar wij trots op zijn? Op onze rijke historie, ons product en onze werkwijze.

Wij geloven in de manier waarop wij werken. Binnen RDC staat samenwerking centraal. Zowel binnen onze teams als met klanten, leveranciers, overheden en andere marktpartijen. Jouw collega’s zijn altijd op zoek naar vernieuwing. Werken met de meest vooruitlopende technieken en innovatieve producten is daarom typerend voor werken bij RDC. Wil je meer over ons weten? Bezoek dan onze website https://www.rdc.nl/ of bekijk deze video https://www.youtube.com/watch?v=mkxA2ougN0k.

rdc.nl
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.