Meeloopstage TODO: at Redkiwi 5 December 2017
Vervuld

Visual Designer

Als designstagiair ervaring opdoen bij Redkiwi? Dat kan! We zoeken weer een stagiaire die het leuk vindt om mee te werken aan ontwerp projecten voor websites en webshops!

Jouw profiel

Zodra je een briefing hoort, beginnen de radertjes in je hoofd al te draaien. Je weet een briefing zelfstandig om te zetten naar een ontwerp. Je hebt zin om je kennis toe te passen en je vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen. Je ziet je stage als een mooie kans om te ontdekken wat je in je mars hebt. Je hebt affiniteit met ‘online’ en je hoeft geen zoekmachine te raadplegen om te weten wat HTML/CSS is.

Jouw kennis

Bewijs willen we! Bewijs dat je talent hebt. Daarom kijken we in de eerste plaats naar je portfolio. Naast een sterk portfolio vragen we:

  • Een creatieve MBO / HBO opleiding.
  • Ervaring met het ontwerpen voor online.
  • Sketch skills.

Wij bieden

Wij bieden je een leuke stage binnen een gezellige werkomgeving in hartje Rotterdam. De duur van de stage is afhankelijk van de eisen die je opleiding stelt, maar minimaal 4 dagen per week gedurende 4 maanden. Een goede stagevergoeding is natuurlijk inbegrepen en ligt tussen de 250-500 Euro (afhankelijk van kennis en ervaring).

Kom je stage lopen bij Redkiwi?

Leuk! Solliciteer meteen online en upload zowel je CV/portfolio als een begeleidende brief.

  • Start: February 2018

    Deadline: 22-12-2017

  • € 250 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Redkiwi worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Redkiwi: voor online resultaat Bij internetbureau Redkiwi bouwen we samen met onze klanten websites en webshops die wérken. Dat doen we vanuit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda. Alle benodigde kennis en techniek die nodig is om websites met geavanceerde functionaliteiten te bouwen, hebben we in huis.

Meer over Redkiwi

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.