Geplaatst op 8 mei 2017 (Verloopt over 1219 dagen)
Vervuld

Software engineer / ICT'er

Of het nu gaat om professionele websites, webshops en maatwerk apps of overtuigende marketingcampagnes en efficiënte webapplicaties; Refresh Media creërt effectieve oplossingen op het gebied van digitale communicatie.

Wil jij graag meehelpen met het bouwen van mooie producten? Overweeg dan deze ICT/Software Engineer stage! Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te draaien in een dynamische organisatie.

Werkzaamheden:

 • Werken met PHP5, JAVA, AJAX, MySQL, Frameworks zoals Codeigniter en bootstrap.
 • Servers bouwen met NginX, PHP-FPM en vergelijkbare componenten.
 • Meedenken in het productontwikkelingsproces met designers en communicatiemedewerkers.
 • Leren ontwikkelen volgens de 3 tier methode. Refresh Media ontwikkelt op de manier zoals het wordt onderwezen aan de opleidingen die zijn aangesloten bij Encabo. Dit betekent MVC methode, Model, View en Controller en het maken van een UML.

Gewenste profiel:

 • Je kunt al PHP of JAVA programmeren
 • Je hebt kennis van databases en met name van MySQL
 • Je bent niet bang om te leren en opnieuw te moeten beginnen aan een project.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, zelfstandige stageplaats, waarin je veel kunt leren en waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en je zult veel contacten leggen. Je komt te werken in een enthousiast, dynamisch, ervaren en collegiaal team. Hiernaast krijg jij deruimte om aan jouw (school) opdracht te werken.

Werken bij Refresh Media

Door resultaatgericht en creatief te denken kunnen wij overtuigende en mooie oplossingen bouwen op het gebied van digitale communicatie. Wij formuleren op basis van doelstellingen bruikbare communicatieplannen, die als kapstok dienen voor de productontwikkeling en interactieve communicatie met de doelgroep. Hiervoor vullen specialisten op het gebied van communicatie, design en ict elkaar aan, zodat zij frisse producten en diensten ontwikkelen voor onze klanten. Uitgangspunt hierbij is dat onze opdrachtgevers zelf de touwtjes in handen kunnen nemen; daarin onderscheiden wij ons ten opzichte van de rest!

Meer over Refresh Media refresh-media.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Nieuwkoop

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.