Geplaatst op 11 december 2017 (Verloopt over 1008 dagen)
Vervuld

Front-end development

Lukt het jou als Front-end development stagiair(e) om het cliëntvolgsysteem van Regas begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor onze klanten?

Stage front-end development
Lukt het jou als Front-end development stagiair(e) om het cliëntvolgsysteem van Regas begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor onze klanten? Een gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem wordt steeds belangrijker en is een absolute voorwaarde om het verschil te maken. Daarom zijn we op zoek naar een goede front-end development stagiair(e).

Wie zijn wij?
Regas ontwikkelt al 20 jaar software voor de zorgsector. Met onze registratiesoftware REGAS helpen wij de dienstverlening van onze klanten te vergemakkelijken. Onze software is een online (SaaS) oplossing en wordt volledig inhouse ontwikkeld. We hebben daarmee veel expertise en marktkennis in huis en we zijn marktleider binnen de maatschappelijke dienstverlening en opvang. Met ruim 100 medewerkers opereren wij in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Woerden.

Als software partner zijn we innovatief, betrouwbaar en vooral betrokken bij wat onze klanten in de Zorg & Welzijn beweegt. We hebben een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

De opdracht
Je werkt in een scrumteam met onder andere developers, een operator, een scrummaster en een Product Owner. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor jullie productportfolio. Je gaat je bezig houden met het opzetten en inbouwen van een nieuwe agenda functionaliteit en signaleringscomponent. Taken die hier bij horen zijn het slim bewerken van webpagina’s aan de hand van het UX design, het schrijven van codes, implementeren, testen en valideren met klanten.

Als front-end stagiair(e) ben je proactief, je deelt je ideeën en geeft aan wanneer iets naar jouw mening beter kan. Je bent leergierig en houdt jezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Profiel
Je bent/hebt:

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT.
 • Enige ervaring met HTML5, XHTML, CSS, Bootstrap 3, JSON, REST, LeSS, JQuery Ajax of Javascript.
 • Bekend met Angular 4/5.

Voldoe je niet aan deze eisen maar leer je snel? Solliciteer dan gerust ook!

Wat bieden wij jou?

· Een uitdagende en leerzame stageplek op ons hoofdkantoor in Woerden (Utrecht).

· Een aantrekkelijke stagevergoeding van 500 euro per maand.

· Ruimte om te leren en ervaringen op te doen.

· Agile (scrum) werkwijze.

· Gezellige en informele teamsfeer.

· Gezamenlijk lunchen.

· Eventuele reiskostenvergoeding.


Solliciteren

Aanvang van de stage is februari 2018 voor een periode van 4 a 7 maanden. We zijn op zoek naar een stagiair(e) die voor 4 of 5 dagen per week beschikbaar is.

Zijn wij op zoek naar jou? Laat dit ons weten en stuur je CV en motivatie naar recruitment@regas.nl t.a.v. Carmen Merjenburgh (0348-489040).

="msonormal">

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  januari 2018

 • Vergoeding

  € 500 p/m

 • Contact

  recruitment@regas.nl

Werken bij Regas

Regas ontwikkelt een cliëntvolgsysteem dat het werk van zorg- & welzijnsinstanties makkelijker, efficiënter & leuker maakt. Door middel van onze SaaS software helpen we onze klanten om hún cliënten centraal te stellen en de hulpverlener optimaal te ondersteunen.

Meer over Regas regas.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Woerden

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.