Geplaatst op 12 maart 2020 (Verloopt over 456 dagen)
Vervuld

ICT-stage bij de Rijksoverheid? Kom naar onze meet-ups!

Ben jij op zoek naar een ICT-stage of afstudeeropdracht, en lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op de Rijks I-Stage meetup.

Wat kun je op de meetups verwachten?

Tijdens de meetup word je ontvangen door het team achter Rijks I-Stage. Alle deelnemende studenten krijgen een korte workshop aangeboden aan het begin van de bijeenkomst, die gericht is op hoe je jezelf goed kunt presenteren in een netwerksetting. Daarna zullen de aanwezige Rijksorganisaties een korte pitch houden om je een indruk te geven van wat zij doen en welke studenten ze zoeken.

Dan is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan, gewoon ontspannen aan een statafel met een hapje en een drankje. Je mag alles vragen wat je zou willen weten. Je kunt je een beetje oriënteren, en als je doelgericht te werk gaat, kan je ook naar huis gaan met een paar uitnodigingen voor stage-sollicitatiegesprekken op zak!

Geplande meetups

Dit voorjaar hebben we 3 meetups gepland:

2 april - Turfmarkt, Den Haag

24 april - De Knoop, Utrecht

14 mei - Rijnstraat, Den Haag

Aanmelden kan via deze link: https://v-lab.ubrijk.nl/survey/31/

Werken bij Rijks I Stagebureau

Het Rijks I Stagebureau brengt ICT-studenten in contact met diverse Rijksorganisaties voor een uitdagende stage. Denk hierbij aan een meewerkstage, afstudeeropdracht of onderzoekstraject.

Meer over Rijks I Stagebureau ubrijk.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Den Haag

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.