ROX MEDIA

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Webshops, websites en webapps op maat. Met een helder traject en duidelijke communicatie. Met doelgerichte en bewezen oplossingen helpen we organisaties naar de volgende online stap. Dit doen we voor klanten zoals PostNL, Heijmans, Rijksoverheid en WNF.

Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Zomerhofkwartier (Rotterdam), op een steenworp afstand van Centraal Station. Met ons team van 9 designers en developers werken we sinds 2009 aan websites en webshops voor onze klanten. Samen ruim 40 jaar aan vakkennis die we inzetten voor zowel grote corporates als lokale ondernemingen in de regio. Beide dagen ons uit op hun eigen manier. En daar houden we van.

We geloven niet in het wiel opnieuw uitvinden, maar steken liever onze tijd in oplossingen die onze klant ├ęcht verder helpen. Slim maatwerk noemen we dat. Dit doen we onder andere door het gebruik van open-source beheersystemen en frameworks, zoals Wordpress, Laravel en Magento. We zijn een platte organisatie waar iedereen direct met elkaar samenwerkt om tot het beste resultaat te komen.

Door deze sterke focus op effici├źntie zijn we in staat zowel onze grote als kleine opdrachtgevers goed te bedienen. Kwaliteit verliezen we hierbij nooit uit het oog. Sterker nog, we kicken juist op pixel-perfect designs, en clean code.

De disciplines die we vanuit ons kantoor in Rotterdam bieden zijn Digital strategy, design, development en optimalisatie.

roxmedia.nl
 • Rotterdam

  Vijverhofstraat 47

  3032SB Rotterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.