Stage- en vacaturebank voor scholen

Het beheren van een stageplek, afstudeeronderzoek, bijbaan of startersbaan voor studenten en net afgestudeerden van de eigen opleiding kan een vervelend side-project worden. Toch wil je de studenten niet volledig in het diepe gooien op het moment dat ze een geschikte stageplek, bijbaan of startersbaan moeten zoeken. Met de stage- en vacaturebank van Fresh Heroes, die naar de stijl van uw instelling kan worden gevormd, is het beheren van een eigen stage- en vacaturebank geen moeite meer.

Makkelijker dan ooit

Met Fresh Heroes als stage- en vacaturebank voor uw onderwijsinstelling is het voor studenten makkelijker dan ooit om een passende stageplek, bijbaan en startersbaan te vinden. En het beheren van de vacatures is minstens net zo makkelijk. Bedrijven dienen een stage of vacature in, die door de beheerder van uw onderwijsinstelling moet worden goedgekeurd. Past de vacature niet goed bij de opleiding, of moet het bedrijf iets aanpassen voor goedkeuring? Wijs de vacature af, mét of zonder notitie voor het bedrijf. Goedgekeurd? De vacature komt direct op jullie eigen stage- en vacaturebank te staan. En de goede band met een bedrijf waar jullie hoofdleverancier van studenten zijn, hoeft hier natuurlijk niet onder te lijden. Voeg bedrijven toe als ‘partners’, en vacatures hiervan komen direct op de stage- en vacaturebank terecht.

Meer informatie

Meer interesse in wat Fresh Heroes voor u kan betekenen, of hoe een stage- en vacaturebank er voor uw onderwijsinstelling uit zou kunnen zien? Laat hieronder uw gegevens achter, zodat wij vrijblijvend contact met u kunnen opnemen.

Totaalpakket

Fresh Heroes biedt het complete pakket:

  • Aanpasbaar aan uitstraling van uw instelling

  • Overzicht van studie-gerelateerde stageplekken, afstudeeronderzoeksvoorstellen en bijbanen, startersbanen en opdrachten

  • Unieke filtering in vacatures

  • Snelle beoordeling van stages, bijbanen en startersbanen

  • Goede symbiose tussen faculteiten en partnerbedrijven te behouden

  • Geen extra werk voor bedrijven

  • Zeer eenvoudige interface

  • Unieke url voor uw stagebank

Fresh Heroes is er voor de ervaring van de student. Een systeem dat met u meedenkt en het overzicht bewaard.