Geplaatst op 24 november 2020 (Verloopt over 18 dagen)
Vervuld

Stage UX designer

Ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een tof bedrijf wat hard werkt om de wereld een stuk duurzamer te maken? Dan ben je bij Solar Monkey op de juiste plek!

Wat ga je doen?(design systeem)De interface van de Solar Monkey App is in de startup fase organisch ontwikkeld. Nu wordt het tijd om het ontwerp van onze app te professionaliseren, niet alleen in de huidige vorm maar ook met richtlijnen voor de toekomst.Daarom gaan we de komende tijd een design systeem opzetten. De primaire stageopdracht is om een eerste versie uit te werken. Daarnaast kunnen we je hulp ook gebruiken bij het uitwerken en onderzoeken van nieuwe features.Wat ga je leren? Gebruikersonderzoek, UX design en digitale productontwikkeling.Je leert de markt van zonne-energie kennen.Samenwerken in een divers team met verschillende expertise (development, sales, product management)Hoe het is om te werken in een scaleup met een startup mentaliteitWij zoeken iemand die:Studeert aan een relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld communicatie en multimedia design)Aantoonbaar ervaring heeft met UX design en/of researchOns een portfolio kan toesturen met interessante projecten (liefst online, PDF kan ook)Basis vaardigheden heeft met Sketch of FigmaZelfstandig kan werken en mondig isGenoeg Engels spreekt om samen te kunnen werken met collega's.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  december 2020

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  marieke@solarmonkey.nl

Werken bij Solar Monkey B.V.

At Solar Monkey we accelerate the solar panel market. With our software, installers can remotely design, sell and monitor solar panel systems with unprecedented ease.

Meer over Solar Monkey B.V. jobs.solarmonkey.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Den Haag

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.