Geplaatst op 15 oktober 2018 (Verloopt over 181 dagen)
Vervuld

Sales

Hangt iedereen aan je lippen als jij iets probeert te verkopen? Voel je aan welke behoeftes iemand heeft en weet je daar handig op in te springen? Houd jij ervan relaties te onderhouden (en dan doelen we niet op Tinder)?

En ben je ook nog op zoek naar een stageplek om je benodigde studiepunten te versieren? Bij Solvari — een jong, leuk en ambitieus bedrijf — hebben we stageplekken in de aanbieding. We zitten in Nieuwegein, 20 minuutjes met de tram vanaf Utrecht CS.

Wat doen we bij Solvari?

Solvari is, als je het niet sexy verwoordt, een tussenpersoon die consumenten en klus-/bouwbedrijven met elkaar in contact brengt. Als je het wat gezelliger uitlegt: we helpen consumenten hun droomhuis te realiseren. Niet doordat we zelf allemaal zo handig zijn met een kwast en elektriciteit, maar door consumenten voor te stellen aan de beste klus- en bouwbedrijven in hun regio. We maken het uitbesteden van klussen zo makkelijk en snel mogelijk. Consumenten komen in contact met de beste bedrijven die graag hun klus uitvoeren. En het beste van alles: de consument betaalt helemaal niets voor onze service.

We verdienen geld aan de bedrijven. Zij melden zich aan bij ons en wij voorzien ze vervolgens van werk. Eigenlijk doen wij dus hun marketing. We sturen de gegevens en opdrachtbeschrijvingen van de consumenten (leads) door naar de bedrijven. Per ontvangen lead betaalt het bedrijf een vergoeding aan Solvari. Aan ons de taak om goede leads door te sturen: het juiste werkgebied, de goede klussen en extra informatie om het de bedrijven zo makkelijk mogelijk te maken.

De sfeer is informeel. Sterker nog: hier zijn zelfs vriendschappen ontstaan! We verwachten niet van je dat je in driedelig pak verschijnt. We verwachten wél dat je werkt en dat je een tandje bijzet als dat nodig is. Dat driedelige pak is trouwens ook helemaal niet handig als je even een potje gaat tafeltennissen of -voetballen met je collega's. (Wat trouwens geen vrijbrief is om hier in trainingspak te zitten.) Je collega's zijn er niet alleen om een spelletje mee te doen. We zijn hier ook om je te helpen en staan tijdens je hele stageperiode voor je klaar. We zijn zó enthousiast dat we je het liefst alles over ons vakgebied vertellen!

Wat ga jij doen en leren?

Inmiddels heb je wel door dat je een leuke tijd gaat hebben. Je stage duurt een paar maanden en dan is het wel fijn als je die ook spendeert bij een bedrijf waar je het naar je zin hebt én waar je dingen leert. Over dingen leren gesproken, dit is wat je gaat doen:

• contact met bestaande partners onderhouden en service verlenen• nieuwe partners vinden, het eerste contact leggen (pitchen) en ze natuurlijk binnenharken• je zorgt ervoor dat de advertentieruimtes van de bedrijven op onze websites er gelikt uitzien• je helpt de senior accountmanagers waar nodig (en dan niet door koffie te halen, hoewel dat soms natuurlijk best mag)• werken met targets• bestaande accounts uitbreiden• nieuwe kansen spotten en meedenken met de bedrijven• cross-sellen• up-sellen

Wat krijg je daarvoor?

Wat je sowieso krijgt is waardering. We zien je als een volwaardig medewerker. Dat betekent dat je dus geen rotklusjes op hoeft te knappen en dat je verantwoordelijkheden hebt. Een goede voorbereiding op je carrière!

Verder krijg je…

• €250 stagevergoeding per maand• hulp bij je kerntaken• tijd om aan je schoolopdrachten te werken• waardering en leuke extra's als je je targets haalt• gratis lunch, maar je moet wel zelf even je brood smeren en beleggen• fanatieke collega's die je graag inmaken met darten, tafelvoetbal, tafeltennis en tijdens de vrijdagmiddagborrel met een potje Exploding Kittens of poker• elke vrijdag dus een borrel vanaf 16:00 uur • leuke bedrijfsuitjes, zoals MudMasters, de singelloop, escaperooms, een dagje ronddobberen op een boot in Amsterdam of misselijk worden in achtbanen in WalibiZien we je snel?Je wil nu natuurlijk niks anders dan solliciteren en deel uitmaken van Solvari. En dat kan! Lisa hoort graag van je via 030 76 01 263. Solliciteren via het formulier kan natuurlijk ook!

Ervaringen van stagiairs die je voorgingen

DaniëlLiep vanaf augustus 2017 3 maanden stage bij Solvari en bleef erna fulltime in dienst

Het leuke aan stage lopen bij Solvari is dat je gezien wordt als volwaardig medewerker en niet als een stagiair die rotklussen op mag knappen. Je gaat volle bak aan de slag en doet op die manier je ervaring op. Dat is bij andere stages wel anders geweest; daar mocht ik bijvoorbeeld alleen maar dingen invoeren. Doordat je hier je eigen taken en verantwoordelijkheid krijgt, gaat de tijd supersnel. En doe je goed je best? Dan word je telkens weer beloond! Je collega's maken je stage ook tot een succes, want iedereen is heel leuk! Ik heb er zelfs vriendschappen aan overgehouden. Iedereen is serieus aan het werk, maar de omgang met elkaar is heel informeel. Je kan met iedereen een grap maken en dat maakt elke vrijdagmiddag de borrel weer heel gezellig. Het is niet voor niets dat ik na mijn stage bij Solvari fulltime ben blijven werken. Straks ga ik doorstuderen en dan blijf ik parttime in dienst.

BenjaminLiep vanaf augustus 2017 5 maanden stage bij Solvari en bleef erna parttime in dienst

Als je me vraagt wat ik het leukst vond aan mijn stage bij Solvari, dan is het de waardering die je krijgt. Oh, en de stagevergoeding en de gratis lunch! Mijn taken vond ik heel leerzaam en ik vond het fijn om eigen verantwoordelijkheden te hebben. Ook je mening en input zijn welkom en er gebeurt iets mee, wat goed is om te zien. Het is niet alleen maar hard werken. We knallen allemaal als het nodig is en als er ruimte is voor een grap, wordt die ook zeker gemaakt! De stage sloot goed aan bij mijn opleiding en ik kreeg genoeg hulp bij mijn kerntaken. De waardering die ik kreeg, heeft ervoor gezorgd dat ik nu nog steeds bij Solvari werk.

SanderLiep vanaf april 2017 3 maanden stage bij Solvari en bleef erna fulltime in dienst

Toen ik op gesprek kwam bij Solvari om te kijken of ik hier stage kon lopen, voelde ik me meteen heel erg op mijn gemak. Door het jonge team, de informele sfeer en de (doorgroei)mogelijkheden die ze me boden. Voordat mijn stage begon, mocht ik al een paar uurtjes in de week komen werken als servicemedewerker. Tijdens mijn stage voelde ik me steeds meer op mijn gemak: de collega’s zijn heel leuk en ze zien jou ook echt als collega en niet als ‘die stagiair’. Solvari is een mooie leerplaats. Ik kwam binnen zonder ervaring en ben nu een goede accountmanager. Ik denk dat de goede begeleiding tijdens mijn stage daar wel aan bijgedragen heeft. Je krijgt vaak de vraag hoe het gaat, je bekijkt resultaten en bedenkt hoe het beter kan, je doet ‘wedstrijdjes’ met andere stagiairs en je krijgt hulp bij je (persoonlijke) ontwikkeling. Voorlopig ga ik hier nog niet weg!CalvinLiep vanaf augustus 2017 3 maanden stage bij Solvari en bleef erna fulltime in dienst

Al vanaf het begin voel ik me welkom bij Solvari; ik heb met iedereen een klik. Het team is jong en het is supergezellig om op de vrijdagmiddag met zijn allen een biertje te doen. Die vrije sfeer die je tijdens de vrijmibo voelt, hangt er altijd wel. Het is een veilige en fijne werksfeer waarin je veel ervaring opdoet. Je leert veel, krijgt verantwoordelijkheden en je mag gewoon in je spijkerbroek op kantoor komen. Het beviel me allemaal zo goed dat ik nu als accountmanager in dienst ben bij Solvari! De begeleiding tijdens mijn stage was top: bij vragen kreeg ik direct hulp, op verslagen snel feedback en er werd niet raar opgekeken als je een foutje maakte. Je input wordt gewaardeerd, er wordt naar je geluisterd en er wordt ook echt iets mee gedaan. En dat is nu nog steeds zo!

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Business

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  l.dekorte@solvari.com

Werken bij Solvari

Solvari is een superleuk marketingbureau op het gebied van wonen en bouwen. We helpen consumenten hun droomhuis te realiseren en brengen ze in contact met de beste specialisten in hun regio. Aan de andere kant helpen we (bouw)bedrijven te groeien, door ze o.a. te voorzien van potentiële klanten.

Meer over Solvari solvari.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Nieuwegein

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.