Geplaatst op 5 november 2019 (Verloopt over 46 dagen)
Vervuld

Front/Back-end developer

Stimmt is op zoek naar een nieuwe stagiair op het gebied van front- en/of back-end development. Tijdens een stage bij Stimmt krijg jij de ruimte om jouw skills als developer los te laten op veelzijdige praktijkopdrachten.

Begeleider

Hey, lijkt het je leuk om ons team te versterken en samen met ons aan toffe projecten te werken? Join the team! Mail naar hello@stimmt.digital :)

Tijdens een stage bij Stimmt krijg jij de ruimte om jou skills als (web)developer te showen tijdens veelzijdige praktijkopdrachten. Onder leiding van de Head of Development doe jij er alles aan om de ‘achterkant’ van een website optimaal te laten presteren. Voor het bouwen en beheren van een website maken we gebruik van WordPress. Een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Voor het ontwikkelen en beheren van webshops wordt er gebruik gemaakt van Magento 2. Je gaat bezig met het ontwikkelen van websites, webshops en maatwerk applicaties op basis van een intern ontwikkeld design, waarin detail essentieel is en usability voorop staat. Denk hierbij aan het omzetten van een ontwerp naar techniek en het beheerbaar maken van content en het finetunen van animaties en details. Je werkt met verschillende programmeer tools/termen zoals HTML, CSS3, Javascript, Frameworks en PHP.

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 klanten. Bij aanvang van de stageperiode krijg jij een project(en) toegewezen die op dat moment beschikbaar is. Het toewijzen van een opdracht kan pas bij aanvang van de stageperiode worden gespecificeerd, omdat op dat moment wordt bekeken welke opdrachtgevers en opdrachten zich aanbieden.

Bijvoorkeur zijn wij opzoek naar stagiaires met enige ervaring op het gebied van development en wil zijn/haar kennis hierover in praktijk brengen. Jij bent enthousiast en hebt een pro-actieve houding.

Wat bieden wij?

Je werkt in een groeiend team van designers, front-end developers en back-end developers. Je krijgt een mooie werkplek in ons nieuwe kantoor in Enschede, een MacBook Pro in bruikleen, een stagevergoeding , hele leuke collega's en gezellige VrijMiBo's! Mocht het vanuit beide kanten bevallen, is er zeker een mogelijkheid om na je stage ons Stimmt team te komen versterken.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  jobs@stimmt.digital

Werken bij Stimmt

Stimmt is een digital agency voor superstrakke techniek en kick-ass design. Structuur, vormgeving en interactie: alles in balans. Dat is de ultieme digitale merkervaring volgens Stimmt.

Meer over Stimmt stimmt.digital
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Enschede

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.