Geplaatst op 5 november 2019 (Verloopt over 183 dagen)
Vervuld

(Web) Designer

Stimmt is op zoek naar een nieuwe stagiair op het gebied van design. Tijdens een stage bij Stimmt krijg jij de ruimte om jouw skills als designer los te laten op veelzijdige praktijkopdrachten.

Begeleider

Hey, lijkt het je leuk om ons team te versterken en samen met ons aan toffe projecten te werken? Join the team! Mail ons op hello@stimmt.digital :)

Tijdens een stage bij Stimmt krijg jij de ruimte om jou skills als (web)designer te showen tijdens veelzijdige praktijkopdrachten. Onder leiding van de Head of Design doe jij er alles aan om een kick-ass design neer te zetten voor de klant waarbij detail essentieel is en usability voorop staat. Om ervoor te zorgen dat de structuur, lay-out, navigatie en functionaliteit van een website kloppen, bouwen we wireframes. We maken hiermee inzichtelijk hoe alle pagina’s met elkaar in verbinding staan. Vervolgens ontwerpen we en effectieve user interface, vanuit de belevingswereld van de gebruiker, voor het realiseren van het grafisch ontwerp.

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 klanten. Bij aanvang van de stageperiode krijg jij een project(en) toegewezen die op dat moment beschikbaar is. Het toewijzen van een opdracht kan pas bij aanvang van de stageperiode worden gespecificeerd, omdat op dat moment wordt bekeken welke opdrachtgevers en opdrachten zich aanbieden.

Bijvoorkeur zijn wij opzoek naar stagiaires met enige ervaring op het gebied van design en die zijn/haar kennis hierover in praktijk wil brengen. Jij bent enthousiast en hebt een pro-actieve houding.

Wat bieden wij?

Je werkt in een groeiend team van designers, front-end developers en back-end developers. Je krijgt een mooie werkplek in ons nieuwe kantoor in Enschede, een MacBook Pro in bruikleen, een stagevergoeding , hele leuke collega's en gezellige VrijMiBo's! Mocht het vanuit beide kanten bevallen, is er een mogelijkheid om na je stage ons team officieel te komen versterken.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  jobs@stimmt.digital

Werken bij Stimmt

Stimmt is een digital agency voor superstrakke techniek en kick-ass design. Structuur, vormgeving en interactie: alles in balans. Dat is de ultieme digitale merkervaring volgens Stimmt.

Meer over Stimmt stimmt.digital
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Enschede

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.