Strakzat

  • Type bedrijf

    Online agency

  • Company size

    3 werknemer(s)

Wij focussen ons op het ontwerpen van betekenisvolle digitale producten en online belevingen om de wensen van onze klanten en de doelen van eindgebruikers te verwezenlijken.

Strakzat is een Digital Design Agency uit Rotterdam, dat ideeën omzet in betekenisvolle digitale producten en ultieme belevingen. We zorgen ervoor dat zowel de behoeften van de gebruiker als de wensen van startups, gevestigde bedrijven en andere agencies worden vervuld. Of dit nu over een webplatform, een iOS of Android app of zelfs TV software gaat; als het ten minste één scherm heeft, weten we er een digitaal product voor op poten te zetten.

We zien productontwikkeling als een avontuur dat nooit ophoudt, omdat we met nieuwe inzichten en innovatieve ideeën het product altijd willen blijven verbeteren. Tijdens dit agile ontwerpproces lossen we complexe problemen op en doen we er alles aan om interfaces te ontwerpen die adembenemend zijn. Uiteraard doen we dit met de hulp van klanten en developers en worden we bij ieder project allemaal onderdeel van hetzelfde team!

strakzat.com

Stages

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Strakzat worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.