Strategisch ontwerpbureau JA!

    f
  • Type bedrijf

    Klein (< 20)

JA! helpt organisaties bij het vinden van hun unieke waarde en die zichtbaar en voelbaar te maken voor klanten en medewerkers. Maak kennis met een nieuwe generatie merkenbouwers.

JA! is anders dan andere bedrijven. Bij een nieuwe generatie merkenbouwers hoort een uitgesproken cultuur. En die hebben we gebaseerd op vier pijlers:

1. Vrijheid
Wij geloven dat creatieven het best tot hun recht komen als ze de vrijheid hebben hun werkzaamheden zelf in te delen. En dat is niet in uren te vangen. Creativiteit ontstaat onder de douche, op de fiets, bij het lezen van boeken of in de kroeg. Bij JA! deelt iedereen zijn of haar werkdag dus zelf in.

2. Ruimte voor ideeën
We werken niet op basis van uren, maar met vaste prijzen. Want we gunnen onszelf de ruimte ‘in de kop’ om nieuwe ideeën te bedenken, vraagstukken te doorgronden en verbanden te leggen. Daarom bewegen we ons niet alleen op kantoor, maar zoeken we ook geregeld de rust van het Vechtdal of de drukte van een stad op.

3. Synergie
Nieuwsgierig en breed geïnteresseerd zijn we allemaal, maar afgezien daarvan toch vooral heel verschillend. Ons team bestaat uit uiteenlopende karakters met ieder een eigen achtergrond. Een best wel bonte mix van talenten, leeftijden, vakgebieden, smaakvoorkeuren en ervaringen. En dat is geen toeval. Al die verschillende perspectieven bij elkaar bieden een breed palet aan invalshoeken. En, niet onbelangrijk, een tof team waarin veel wordt gelachen.

4. Aandacht geeft energie
Aandacht speelt ook in onze filosofie een prominente rol. Aandacht gaat over gerichte focus, bewustzijn, oprechte interesse, empathie en het scheiden van kwantiteit en kwaliteit. Aandacht betekent ook lol hebben in je werk en energie overhouden voor je privéleven. Want als je lekker in je vel zit ben je op je best.

wijzijnja.nl

Vacatures

Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.