Hi talent.

Je leest dit waarschijnlijk omdat je binnenkort hard op zoek bent naar een stageplek, bijbaan, startersbaan of opdracht bij een bedrijf. Daarvoor zit je op Fresh Heroes op de juiste plek. Hoe relaxed de studieperiode ook kan zijn, de verschillende stages, bijbanen, startersbanen en opdrachten zijn best belangrijk voor de start van je carrière.

En dat is precies waarom je alles uit je studiekeuze wilt halen; dit is hét moment om je skills te laten zien en veel nieuwe dingen te leren. Jouw portfolio, je eigen verhaal en ervaring maken jou als Fresh Hero uniek.

 • Solliciteer eenvoudig en snel bij meerdere bedrijven

 • Blijf up-to-date over je lopende sollicitatie(s)

 • Ontvang vanaf twee maanden voor je volgende stageperiode dagelijks een update over de meest verse vacatures die bij jou passen

 • De meest agressieve studentenkorting: gratis! WHAT?!

Dit is de tijd van het vallen en opstaan.

Waarom Fresh Heroes?

Het kiezen voor een stageplek of bijbaan binnen je comfortzone is natuurlijk aanlokkelijk; makkelijke klussen en veel vrije tijd. Klinkt lekker, maar wees eerlijk: in welke wereld is dát een goed idee? Diep van binnen wil je een stageplek, bijbaan of startersbaan bij een bedrijf waar jij je thuisvoelt, en begeleiding van iemand krijgen die jou het beste uit jezelf kan laten halen. Klinkt heftig, maar daarom zijn wij er om jou te helpen. Dus! Zet je schouders er onder, check ons aanbod en vind een verse stageplek, bijbaan of startersbaan waar je echt wat aan hebt.

Kijk eens naar ons overzicht van Design, Development, Data, Process,Marketing en Art stageplekken, bijbanen, startersbanen en freelance opdrachten.

Groeten,
Frisse ex-studenten

Schrijf je nu in

What’s in it for you?

We snappen dat je al 27 accounts hebt, maar maak ‘m ook hier nog even aan. Met een eigen account zie je precies wanneer jouw sollicitatie is gelezen, en kunnen we je beter helpen bij het vinden van een mooie vacature.

 • Solliciteer eenvoudig en snel bij meerdere bedrijven

 • Blijf up-to-date over je lopende sollicitatie(s)

 • Ontvang vanaf twee maanden voor je volgende stageperiode dagelijks een update over de meest verse vacatures die bij jou passen

 • De meest agressieve studentenkorting: gratis! WHAT?!

 • Student

  Bij Fresh Heroes heb ik een fijn overzicht gevonden van stagebedrijven die mij interesseerde. Zo ben ik vervolgens snel in contact gekomen met een bedrijf die goed bij mij past. Het was lastig een bedrijf te vinden voor een stage van 10 weken, maar Fresh Heroes heeft mij dit een stuk makkelijker gemaakt.

  Bart van Dongen, Communication and Multimedia Design (CMD)
 • Student

  Alle HBO-studenten moeten stage lopen, maar velen weten niet goed waar ze stagebedrijven vinden. Ik denk dat Fresh Heroes hier een verandering in kan brengen. Voor studenten is dit een goede basis om op zoek te gaan naar een stage.

  Folkert-Jan van der Pol , Communication and Multimedia Design (CMD)
 • Student

  Ik wist goed wat ik wilde; een kleine start-up uit Amsterdam waar mijn werkzaamheden écht nut hebben. Via Fresh Heroes heb ik heel eenvoudig mijn stagebedrijf gevonden voor mijn stage van vijf maanden.

  Maaike Hek, Communication and Multimedia Design (CMD)

Bouw mee aan de Fresh Heroes community, word ambassadeur!

Schrijf je nu in
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.