Meeloopstage TODO: at Telegraaf Media Group (TMG) 11 February 2019
Vervuld

Redactie @ VROUW

Wij zoeken creatieve redactie stagiaires die het leuk vinden eigen ideeën uit te werken en daar mooie artikelen over te schrijven op onze platforms.

Zou jij dolgraag een bijdrage leveren aan VROUW en heb je een scherpe pen? Dan zoeken wij jou!

VROUW is hèt platform voor de vrouwen van Nederland. Er zijn vier uitingen: iedere week vult VROUW 2 pagina’s in de Telegraaf. Daarnaast brengen we iedere zaterdag een magazine uit bij de krant, geven we tweemaandelijks een glossy uit en is er onze website VROUW, die een bereik heeft van meer dan 2 miljoen. Als stagiaire bij VROUW word je bij een van deze onderdelen ingedeeld, maar zal je zeker ook de kans krijgen om bij de andere uitingen ervaring op te doen.

Wie ben jij? Jij volgt een opleiding journalistiek en zoekt een leuke plek voor je tweede stage. Of je man of vrouw bent, maakt ons niet. Iedereen met een scherpe pen en oog voor nieuws is welkom. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: • Het bedenken van goede onderwerpen die passen bij de doelgroep. • Het zelf uitwerken van die ideeën en in een verhaalvorm gieten. • Het is een pre als je ook kennis hebt van CMS en zelf ook filmpjes kan maken.

Periode & locatie Maart 2019, Amsterdam

Wat bieden wij Naast een marktconforme stagevergoeding biedt deze stage je natuurlijk meer. Je gaat stage lopen in een jong en enthousiast team. Hierin bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding met de mogelijkheid op een baan. Kortom een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is. 

  • Start: March 2019
  • € 350 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Telegraaf Media Group (TMG) worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Welkom bij TMG, een van de grootste mediabedrijven van Nederland. Heb jij een passie voor media en kan je niet wachten om je talenten hierin verder te ontwikkelen? Dan horen wij graag van je!

Meer over Telegraaf Media Group (TMG)

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.