Meeloopstage TODO: at The Valley 21 May 2019

Back-end Development

In The Valley bieden we talent graag de ruimte om te groeien.

Ben jij een HBO-student in een ICT-richting, gedreven en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan is The Valley misschien wel de plek voor jou. Naast het lopen van stage is er voldoende begeleiding en vrijheid om jouw (afstudeer) opdracht vorm te geven. Als Developer in The Valley ontwikkel je verschillende applicaties en websites. De Applicaties worden ontwikkeld in .NET en MVC. De applicaties worden gerealiseerd uit diverse bronnen zoals Microservices, Rest Api’s en Soap-services. Je werkt regelmatig in multidisciplinaire teams waar je nauw samenwerkt met Front-end Developers, UX en Visual Designers. Je zal altijd begeleid worden door een Senior Developer, waar jij al je vragen kwijt kunt. Indien je vanuit school enkel een Java achtergrond hebt, is dat geen enkel probleem gebleken.

Er is veel ervaring in het begeleiden van studenten die stage willen lopen of willen afstuderen. The Valley staat dan ook bij veel hogescholen bekend als een uitdagende en leerzame plek voor studenten.

Wil jij graag serieus worden genomen in een bedrijf, twijfel dan niet langer en solliciteer direct en wie weet werk jij binnenkort achter de schermen mee aan de projecten van de mooie klanten van The Valley!

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij The Valley

Lees ervaringen van mede-studenten.

Visual Designer

Visual Stage bij The Valley

Mijn ervaring bij The Valley is zeer positief. De sollicitatie procedure is streng maar rechtvaardig. Ze willen er voor zorgen dat het voor beide kanten een match is. Tijdens mijn stage bij The Valley heb ik veel geleerd. De opdrachten zijn erg afwisselend en ze staan er voor open om je te helpen. ...

Lees verder

In The Valley geloven we dat een merk de som is van alle interacties. Wij helpen merken het verschil te maken op al die momenten die ertoe doen.

Meer over The Valley

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.