Meeloopstage TODO: at The Valley 21 May 2019

Creatief

In The Valley bieden we talent graag de ruimte om te groeien. Op dit moment hebben we de volgende stages openstaan

Als Creatief bedenk je concepten die het leven van mensen makkelijker of aangenamer maakt en daarmee merken de gewenste voorkeurspositie geeft. Omdat de “mens” je uitgangspunt is, denk je niet vanuit TV, print of digital. Ook denk je niet in hokjes van art of copy. Dat doen wij ook niet. Los van je conceptuele capaciteiten, heb je een sterk gevoel voor de combinatie van functie, vorm en tekst. Als talentvolle Stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Dat betekent dat je samen met de Creatieven gaat werken aan creatieve briefings en begeleiding van concrete campagnes en programma’s.

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij The Valley

Lees ervaringen van mede-studenten.

Visual Designer

Visual Stage bij The Valley

Mijn ervaring bij The Valley is zeer positief. De sollicitatie procedure is streng maar rechtvaardig. Ze willen er voor zorgen dat het voor beide kanten een match is. Tijdens mijn stage bij The Valley heb ik veel geleerd. De opdrachten zijn erg afwisselend en ze staan er voor open om je te helpen. ...

Lees verder

In The Valley geloven we dat een merk de som is van alle interacties. Wij helpen merken het verschil te maken op al die momenten die ertoe doen.

Meer over The Valley

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.