Meeloopstage TODO: at The Valley 21 May 2019

User Experience Designer

In The Valley bieden we talent graag de ruimte om te groeien. Op dit moment hebben we de volgende stages openstaan

Als UX Stagiair zijn user-centered design, responsive en adaptive design en conversie optimalisatie je focuspunten. Je werkt in multidisciplinaire teams met de UX Designers, Visual Designers en Developers mee aan de dagelijkse werkzaamheden. Je vertaalt wensen en doelstellingen van klanten naar gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke interactieontwerpen of prototypes. En je ondersteunt bij het testen van de usability.

Je zit in het derde of vierde jaar van je studie, kunt goed schetsen, wireframen en prototypen, hebt veel gevoel voor gebruiksvriendelijkheid en affiniteit met HTML. Rommelen/spelen in de FE code om je UX design tot leven te brengen is voor jou vanzelfsprekend. Met Omnigraffle, Sketch of vergelijkbare software kun je zó aan de slag, van user-centered design weet je al veel en ook de basis werkzaamheden/tools van visual design zijn je niet vreemd.

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij The Valley

Lees ervaringen van mede-studenten.

Visual Designer

Visual Stage bij The Valley

Mijn ervaring bij The Valley is zeer positief. De sollicitatie procedure is streng maar rechtvaardig. Ze willen er voor zorgen dat het voor beide kanten een match is. Tijdens mijn stage bij The Valley heb ik veel geleerd. De opdrachten zijn erg afwisselend en ze staan er voor open om je te helpen. ...

Lees verder

In The Valley geloven we dat een merk de som is van alle interacties. Wij helpen merken het verschil te maken op al die momenten die ertoe doen.

Meer over The Valley

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.