Meeloopstage TODO: at The Valley 21 May 2019

Visual Designer

In The Valley bieden we talent graag de ruimte om te groeien. Op dit moment hebben we de volgende stages openstaan

ls Visual Design Stagiair werk je in multidisciplinaire teams met de UX Designers, Strategen, Front-en Back-end Developers mee aan de ontwikkeling van campagnes, websites en apps. Je vertaalt de wens van de klant en/of van het team naar visual designs die het UX design of prototype vertalen naar heldere en duidelijke interactie.

Je zit in het derde of vierde jaar van je studie, kunt goed schetsen en ontwerpen en je bent in staat om vanaf een blank canvas een design op te bouwen. Je hebt gevoel voor UX en snapt hoe design aansluit op interactie. Photoshop en programma’s als Sketch behoren tot je standaard toolset.

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij The Valley

Lees ervaringen van mede-studenten.

Visual Designer

Visual Stage bij The Valley

Mijn ervaring bij The Valley is zeer positief. De sollicitatie procedure is streng maar rechtvaardig. Ze willen er voor zorgen dat het voor beide kanten een match is. Tijdens mijn stage bij The Valley heb ik veel geleerd. De opdrachten zijn erg afwisselend en ze staan er voor open om je te helpen. ...

Lees verder

In The Valley geloven we dat een merk de som is van alle interacties. Wij helpen merken het verschil te maken op al die momenten die ertoe doen.

Meer over The Valley

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.