Geplaatst op 17 december 2019 (Verloopt over 11 dagen)

Marketplace Specialist

Voor ons snelgroeiende Maze-One team (onderdeel van The Valley) zijn we op zoek naar een stagiair die meer wil leren over marketplaces!

Marketplaces zoals Amazon spelen een steeds grotere rol in het leven van een consument. Als Stagiair Marketplace Specialist ondersteun je de marketplace specialisten bij het goed vindbaar maken van onze klanten voor consumenten. Klanten waar je voor gaat werken zijn bijvoorbeeld Hunkemöller, Unilever, Jack Links, FNG group (Promiss, Miss Etam) en Coca-Cola.

Samen met het team van marketplace specialisten, werk je mee aan de opening van winkels van onze klanten op marketplaces zoals Amazon en bol. Concreet houdt dat in dat je er samen met het team voor zorgt dat alle producten van A tot Z op het platform staan, maar ook dat alle content inhoudelijk klopt, goed vindbaar is én er aantrekkelijk uitziet.

Wie we zoekenNaast een ongekende passie voor digital marketing en content, maken ook de volgende punten jou tot de ideale stagiair:

 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of een andere relevante richting;
 • Je zit in het derde jaar van jouw studie en bent op zoek naar een meewerkstage;
 • Je bent analytisch ingesteld en kan goed overweg met Excel;
 • Je beschikt over uitstekend zelf startend vermogen en bent resultaatgericht
 • Ervaring in digital marketing is een pré (denk hierbij aan SEO, Google Shopping, Social mediacampagnes, productfeeds of andere online ervaring);

Wat we biedenJe krijgt de kans om stage te lopen bij een snelgroeiend bureau dat zich als één van de eerste heeft gespecialiseerd in marketplaces. Je gaat aan de slag voor mooie A-merken en ontwikkelt jezelf iedere dag.

Je komt te werken in ons prachtige nieuwe pand bij Overamstel. Een dynamische en inspirerende omgeving waarin we respectvol en plezierig met elkaar omgaan. We zijn trots op onze platte organisatiestructuur die voor open communicatie en korte lijntjes zorgt. Veder wordt er elke dag een uitgebreide lunch verzorgd, bieden we stoelmassages aan en borrelen we elke vrijdag aan onze eigen bar.

Werken bij The Valley

In The Valley you will join diverse teams of specialists from varied disciplines, who are all focused on designing, building and growing brands. Regardless of client industry or touchpoint, your work will be inspired by the total brand, from exposure to experience.

Meer over The Valley thevalley.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.