Geplaatst op 24 februari 2020 (Verloopt over 1 dag)
Vervuld

Marketing Design

Voor ons kantoor in Amsterdam zoeken wij een ambitieuze student(e). Volg jij een businessgerichte opleiding en heb je affiniteit met design? Of studeer je grafische vormgeving en wil je (ook) meer leren over marketing? Lees dan vooral door!

Begeleider

Weet je nog niet wat je wil doen met je design skills? Geen probleem, hier kun je leren over design én over marketing!

 • Je bent HBO/WO student in de richting business, communicatie, grafisch vormgeving of iets wat erop lijkt. ;-)
 • Je durft fouten te maken
 • Je hebt affiniteit met digitalisering, nieuwe technologieën en design
 • Je bent leergierig
 • Je zou graag meer leren over data en hoe je dit gebruikt in je designs
 • Je bent goed met programma’s waar Adobe voor staat

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Je komt aan op ons kantoor in Amsterdam West, pakt een kop koffie en bespreekt je weekend met collega's. Daarna blijkt tijdens de dagelijkse stand-up dat er behoefte is aan een internationale marketing campagne toegespitst op de consultancy sector. Je bespreekt met de Growth Marketer hoe deze marketing funnel gevuld gaat worden en wat voor content daarvoor nodig is. Na de lunch duik je met een collega de data in en aan de hand daarvan verzin je ideeën en maak je opzetjes voor de campagne.

 2. 2

  Dinsdag

  Dinsdagochtend sluit je aan bij een stand-up van development om op de hoogte te blijven van waar zij mee bezig zijn. Vervolgens bespreek je de ideeën die je gister uitgewerkt hebt met de Growth Marketer en vertaal je deze naar concrete design challenges. 's Middags buig je jezelf over een online cursus gericht op het schrijven van pakkende copy, een interessante aanvulling op je skillset!

 3. 3

  Woensdag

  Je breekt de week met een bezoek aan de Social Media Week Nederland. Je brengt de dag door op deze beurs en woont verschillende lezingen en masterclasses bij.

 4. 4

  Donderdag

  Je tackelt je eerste design challenge, en maakt een infographic voor de consultancy sector aan de hand van de data die je hebt onderzocht. Deze infographic zal in worden gezet in de bovenkant van de funnel om het bereik van het merk te vergroten. Inmiddels heb je de basisprincipes van marketingcampagnes onder de knie en weet je wat de vervolgstappen zijn om deze acties op te kunnen volgen. Ohja! Je moet nog wat eigen initiatieven uitwerken die je morgenochtend presenteert aan het marketing team.

 5. 5

  Vrijdag

  Je presenteert je eigen ideeën die je gister eigenhandig uitgewerkt hebt. Ze zijn tevreden en er volgt een brainstormsessie over de volgende stappen. In de middag werk je wat aan je stageverslag, maar je weekend begint vroeg deze week. Het werk is af en de VrijMiBo begint vroeg, lekker, de week vloog voorbij! 's Avonds drink je nog wat met collega's in de stad alvorens je weer op huis aan gaat.

Wat kunnen we je bieden?

 • Toffe plek in Amsterdam (goed bereikbaar met OV)
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Flexibele werktijden
 • Mooie stagevergoeding
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • Toffe personeelsuitjes
 • Super leuke collega’s
 • Vrijdagmiddag bier en snacks

Bij TimeChimp ondersteun je het marketing team. Enerzijds door het maken van visuele uitingen. Anderzijds door mee te denken over hoe we TimeChimp beter/anders in de markt kunnen zetten. En daar houdt het zeker niet op. Wij bieden je de mogelijkheid om veel te leren over wat er zoal komt kijken in de wereld van (online) marketing. Zoals: het opzetten van een (online) campagne, het gebruiken van basisprincipes uit de psychologie om designs overtuigender te maken, data op een juiste manier interpreteren en meer.

Let op! Startdatum stage is in overleg, wij zijn flexibel! 

Werken bij TimeChimp

Wij herdefiniëren de wereld van tijdmanagement door medewerkers van bedrijven de juiste handvatten te bieden om productiever en efficiënter te werken.

Meer over TimeChimp timechimp.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.