Geplaatst op 16 februari 2020 (Verloopt over 10 dagen)
Vervuld

Intern User Experience Designer

Vanuit de grachtengordel vanuit Amsterdam verricht Useable, als design agency, werk voor start-ups, mkb-ers en overige freelancers. We faciliteren digitale trajecten voor bedrijven, waarbij we bedrijven op de juiste wijze positioneren.

Begeleider

Combining Digital Madness with Personal Development. + we also have Barista Coffee. + we are located in a canal house in the city centre of Amsterdam

Een leergierige houding is essentieel als User Experience Designer. Jij, als designer, bent altijd op zoek naar nieuwe design patterns, research methods, en nieuwe tools. De bruisende design markt veranderd constant en is blijvend aan het vernieuwen. De informatie die jij als UX'er tot je neemt, dat is ook hetgeen wat je gaat leven.

Daarbij verwachten we dat je ook kritisch kan kijken naar je eigen handelen en niet genoegen neemt met je eerste ideeën. We werken met verschillende stagiairs en werken voor veelbelovende digital start-ups. Door jou te betrekken in complexe UX trajecten, krijg je een goed beeld van de praktijk, doe je klantenkennis op en leer je samenwerken met freelancers van overige vakgebieden.

--

Je zit in het derde of vierde jaar van je studie. Je kunt een idee eenvoudig omzetten in een technische wireframe en prototype. Daarbij heb je een goed gevoel voor gebruiksvriendelijkheid. Programma's als Sketch, Photoshop en XD design van Adobe kun je zo mee aan de slag. Naast het feit dat je je constant weet te verplaatsen in de klant, kun je ook eenvoudig de omschakeling maken naar de klant toe. Gevoel voor visual design is een pluspunt.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Weekplanning / Daily stand-up / Meeting day

 2. 2

  Dinsdag

  Daily stand-up / Work / Focus day

 3. 3

  Woensdag

  Daily stand-up / Inspiration day

 4. 4

  Donderdag

  Daily stand-up / Work / Focus day

 5. 5

  Vrijdag

  Daily stand-up / Demo / Deliverable day

Added values

+ Schenken barista coffee

+ Gevestigd in de grachtengordel | 9 straatjes

+ Gebaseerd in een grachtenpand

+ Dynamisch en jong bedrijf

+ Diverse samenwerkingen met creative proffesionals

+ Werken voor veelbelovende Amsterdamse start-ups

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  september 2020

 • Vergoeding

  € 200 p/m

 • Contact

  welcome@useable.design

Werken bij Useable Design

Useable Design creates digital awareness & improves every touchpoint from your client. We don't create digital product that stand out, but that are useable both for the customer and the client.

Meer over Useable Design useable.design
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.