Geplaatst op 26 augustus 2019 (Verloopt over 272 dagen)
Vervuld

Marketing en PR

USP Marketing PR is een toonaangevend PR bureau op het gebied van luchtvaart, toerisme, hospitality en lifestyle. Wij bieden een fulltime meewerkstage waarbij je de kans krijgt om te werken voor global brands zoals Emirates Airline en New York City.

Begeleider

Welcome to the team! :)

Je belangrijkste taken zijn het assisteren van het PR-team bij het uitvoeren van verschillende travel en lifestyle projecten en evenementen.

Je mag PR en Communicatie werkzaamheden verrichten voor grote namen uit de reiswereld zoals bijvoorbeeld Thailand, New York City en Emirates.

Je bent creatief en inventief, je hebt een hands-on mentaliteit en je hebt HBO werk- en denkniveau;Je hebt een goede motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel;Je hebt een creatieve vlotte pen;Je hebt een pro actieve houding en je hebt oog voor detail;Je bent een ster in Nederlands en Engels, een derde taal is een pré;Je bent communicatief sterk (zowel online als offline);Je bent een sociale media tijger op Instagram, Twitter en Facebook;Je bent professioneel en zelfstandig.En het is een passie van je om mooie nieuwe reizen te plannen.

Nog vragen? Mail of bel ons gerust.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  september 2019

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  stage@usp.nl

Werken bij USP Marketing PR

USP Marketing PR is een toonaangevend PR bureau midden in de Jordaan, gespecialiseerd in luchtvaart, toerisme, hospitality en lifestyle.

Meer over USP Marketing PR usp.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.