Geplaatst op 7 juni 2021 (Verloopt over 30 dagen)

Data analist/GIS specialist in aquatisch omgeving

Waterschap Limburg is het jongste waterschap van Nederland, primair gericht op beheer en onderhoud van waterkeringen en het watersysteem. Onze uitdagingen zijn groots: dijkversterking, klimaatverandering, waterkwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

 • Planvorming; opstellen gedetailleerde aanpak op basis van onderzoekswensen en behoeften;
 • Vertalen van wensen en behoeften die aan de legger worden gesteld naar data-behoefte en mogelijkheden om vorm, afmeting en constructie van waterstaatswerken (watergangen en keringen) in beeld te brengen.
 • Analyseren en opstellen van (werk)processen.
 • Het ontwikkelen van een strategie om vorm, afmeting en constructie van waterstaatswerken (watergangen en keringen) in beeld te brengen, rekening houdend met de archiefwet en navolgbaarheid.
 • Rapportage, advies en presentatie onderzoeksresultaten.

Waterschap Limburg is een proactieve en professionele autoriteit op het gebied van waterstages op elk niveau in Limburg. Samen met externe partners staan wij voor praktijkontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling van studenten en mensen die anderszins werkervaring willen opdoen. Onze taak is gericht op een effectieve dynamiek tussen theorie en praktijk. We bieden een stimulerende, plezierige werk- en leeromgeving waarin verwachtingen en doelen voor alle betrokkenen duidelijk zijn. Wij geloven in het leren en ontwikkelen van mensen. Ook je persoonlijke ontwikkeling krijgt een boost bij ons waterschap!

De stagevergoeding is maximaal € 505,44 bij een fulltime dienstverband. Het bedrag is gebaseerd op 30% van het wettelijk minimum loon afhankelijk van het aantal uren dat je stage loopt.

Werken bij Waterschap Limburg

Waterschap Limburg is het jongste waterschap van Nederland, primair gericht op beheer en onderhoud van waterkeringen en het watersysteem in de gehele provincie Limburg.

Meer over Waterschap Limburg waterschaplimburg.nl
 • Type bedrijf

  Groot (150 - 500)

 • Locatie

  Roermond

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.