WestPointDigital

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

West Point Digital is een full-service Magento e-commerce agency. Wij helpen e-commerce managers en webshopeigenaren online succesvol te zijn door het realiseren van omzetverhogende webshops.

Wie zijn wij? Om dat te beantwoorden, hebben we een geweldige ‘over ons’-pagina ontworpen. Compleet met klantenlogo’s, kleurige icoontjes en animerende infographics, een interactieve tijdlijn en geestige foto’s van onze collega’s. Als je de pagina ziet, denk je: “Ja, dat is een ‘over ons’-pagina”.

Maar dat is het nu juist, we zijn niet van de ‘over ons’-pagina. Natuurlijk maken we ze. Als jij een ‘over ons’-pagina wil, dan leveren wij een zeer overtuigend ontwerp. Maar dat is niet waar het in deze digitale wereld om draait. Het gaat om de mogelijkheid om jouw merk volledig online te herdefiniëren en te verbinden met jouw klanten ongeacht waar zij zich begeven. Modelleer, differentieer en transformeer jouw business in clicks and mortar.

Ok, we moeten toegeven dat dit al aardig op een ‘over ons’-pagina begint te lijken. Echter de pagina die je wellicht had verwacht, zal spoedig gedateerd zijn en verdwijnen in de grijze massa. Omdat we op het punt staan elkaar beter te leren kennen, willen we graag vertellen dat hetzelfde geldt voor merken die vastzitten in een herhaling van zetten en allemaal hetzelfde verhaal vertellen. Samen kunnen we de best mogelijke digitale ervaring van jouw merk creëren en verbinden met zijn doelgroep.

Kun je veranderen hoe mensen over jouw bedrijf denken en praten? Kun je hun gedrag misschien beïnvloeden? Wij wel, en dat is wat wij doen en wie wij zijn.

westpointdigital.nl
 • Amsterdam

  Burgemeester Stramanweg 105

  1101 AA Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.