Meeloopstage TODO: at Yoni 11 January 2018
Vervuld

Allround Creative

Wij zoeken een creatieve stagiair(e) om ons bij te staan in het creëren van visuele content. Kun jij Instagram-waardige foto’s maken en weet jij vliegensvlug het beste beeld te schieten en aan elkaar te plakken? Lees dan verder!

Wat kun je van deze stage verwachten?

Als Allround creative van Yoni help jij mee het verhaal van Yoni te delen op een zo creatief mogelijke manier. Jouw focus ligt op het vertalen van alle verhalen naar (voornamelijk) beeld en video.

Jij bent er om de juiste beelden te zoeken, te maken en vorm te geven. Jij zorgt dat de blog en social media van Yoni er piekfijn uitzien, maar ook dat onze nieuwste sales flyer of poster perfect is vormgegeven. Je bent een aanpakker en doet mee met alle aspecten van het bedrijf. Dit betekent dat je ook weleens pakketjes inpakt en deelneemt aan een beurs, maar ook de kans krijgt om mee te denken over hoe we van iedere Yoni gebruiker een Yoni fan kunnen maken.

Wie ben je en wat kun je?

• Je bent creatief, met name visueel

• Je kunt goed fotograferen en/of video’s schieten

• Photoshop, InDesign en/of Illustrator zijn jouw lievelings programma’s

• Je weet raadt met After Effects en/of Premiere Pro

• Je bent actief op social media en weet wat er speelt

• Onze (sociale) missie doet jouw hart sneller kloppen

• Je ziet kansen en oplossingen en gaat pro-actief te werk

• Je hebt zin om deel uit te maken van ons kleine team (de 2 founders en 6 collega’s)

• Je bent minstens 4 dagen per week beschikbaar voor minimaal 4 maanden

Wat bieden wij?

Een ambitieus bedrijf met grootse ambities, waar je tijdens jouw stage echt onderdeel bent van ons kleine en gezellige team. Ons kantoor is gevestigd in de internationale en dynamische omgeving van de Impact Hub in Amsterdam Oost. Deze stage biedt je de kans om werkervaring op te doen, jouw portfolio verder te ontwikkelen en vooral om mee te groeien met een ondernemende en taboedoorbrekende social enterprise.

Zin om te solliciteren?

Laat ons zien dat jij het creatief talent bent dat we zoeken! Stuur je motivatie inclusief 4 Yoni geïnspireerde beelden van jouw hand (liefst een mix van fotografie en/of video en grafisch vormgegeven beelden). De beste en meest overtuigende sollicitanten nodigen we uit voor een gesprek. Wij hebben doorlopend plek voor stagiaires, mail of bel 06-24866520 om te overleggen over de startdatum.

  • Start: February 2018

    Deadline: 22-02-2018

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Yoni worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Bij Yoni worden onze tampons, maandverband en inlegkruisjes van biologisch katoen gemaakt. Zonder plastic, parfum of andere geheimen. Dit staat bij ons ‘gewoon’ op het doosje. Bovendien zijn onze producten biologisch afbreekbaar, wel zo fijn voor het milieu.

Meer over Yoni

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.