Geplaatst op 13 juli 2021 (Verloopt over 23 dagen)

Visual Designer

Zoek je vanaf september 2021 de design stage van je leven? Een stage waar je super veel leert en samen met je team de nice'ste designs maakt? We got you!

Begeleider

We zijn een agency met een hecht team, en staan open voor iedereen. Elke dag weer dagen we onszelf uit om het beste uit onszelf te halen. Groeien, lachen en vette dingen maken? Ik hoor graag van je ;-)

Wat motiveert je?

Je kunt intens genieten van prachtig ontworpen apps of websites. Blurry line-icons en inconsistentie UI patronen maken je daarentegen droevig van binnen.

Met name User Interface design is wat je trekt. Je wilt een design maken wat nooit alleen maar mooi is, omdat je geeft om usability. Een consistent en saamhorig design maken is voor jou belangrijk. Daarnaast kun je door-jou gedesignde screens goed toelichten in het (geschreven) Engels en Nederlands.

Je raakt geïnspireerd door andere designers uit je likt dan ook regelmatig je oogballen af bij het zien van prachtige designs op Dribbble of Behance. Tijdens je opleiding ben je ook buiten school met design bezig. Misschien heb je wel een of meerdere sideprojects waar je aan werkt. Je bent altijd bezig met jezelf ontwikkelen en gelooft in het gezegde practice makes perfect.

*** Remote werken i.v.m. coronacrisis ***

Je vraagt je misschien af waar en hoe we bij Yummygum omgaan met het coronavirus. Sinds 16 maart 2020 werkt het volledige Yummygum team remote. Gelukkig is iedereen super goed op elkaar ingespeeld en is iedereen maar 1 video-call van elkaar verwijderd. Zodra de omstandigheden het toelaten gaan we, al dan niet gedeeltelijk en natuurlijk met de juiste voorzorgsmaatregelen, weer naar kantoor. Tot die tijd werken we vanaf huis.

Of jouw stage nou begint op kantoor of vanuit jouw huis, wij zorgen er samen voor dat je een vliegende start hebt en je alle tips, tricks en begeleiding krijgt die je nodig hebt tijdens je stage.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  We beginnen met een gezamenlijke standup met het team. Hierbij delen we updates uit de design & tech scene, en we bespreken onze actuele projecten. Je werkt altijd mee aan meerdere projecten tegelijk met de rest van het team, en doet mee met de sprints waar al je collega's ook aan werken. We lunchen elke dag samen (hier hoef je zelf niet voor te zorgen 🥐) en er worden altijd een paar potjes tafelvoetbal of Mario Kart op de Switch gespeeld. 🥅

 2. 2

  Dinsdag

  Je checkt met je collega's en op JIRA aan welke project(en) je vandaag werkt. Misschien een paar vette icons ontwerpen?

 3. 3

  Woensdag

  Je checkt met je collega's en op JIRA aan welke project(en) je vandaag gaat werken. Dit kan bijvoorbeeld het omzetten van een wireframe naar visual design zijn.

 4. 4

  Donderdag

  Je checkt met je collega's en op JIRA aan welke project(en) je vandaag gaat werken. Maak bijvoorbeeld een animatie van een design om aan de klant duidelijk te maken hoe het straks gaat werken.

 5. 5

  Vrijdag

  Je checkt met je collega's en op JIRA aan welke project(en) je vandaag gaat werken. Aan het einde van de dag een vloeibare versnapering (denk aan een biertje of een frisje)?

Wat kun je en wat ga je doen?

Wat ga je doen?

 • Design systems helpen opzetten
 • Werken met Atomic Design in Figma
 • Wireframes maken
 • Prototypes maken van je designs in Figma
 • Webapps en mobile apps designen in Figma
 • Werken aan competenties vanuit je opleiding

Bij Yummygum…

 • Heb je je eigen werkplek met 27" display
 • Heb je zeer relaxte kantoortijden (10:00 - ±17:00)
 • Werk je aan verschillende web & mobile projecten
 • Lunchen we samen (lunch is on us)
 • Krijg je natuurlijk Yummygum swag
 • Ontvang je een nice stagevergoeding
 • Werk je aan je tafelvoetbalskills
 • Word je gezien als een volwaardige teammember

Werken bij Yummygum

We are a digital agency from Amsterdam. We help startups and established businesses to refine, design and build their digital products. At Yummygum we mix the beautiful with the usable. In our proven process we crystallize what's most important and help users find their way in an appealing User Interface.

Meer over Yummygum yummygum.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.